Strona 308 z 410 PierwszyPierwszy ... 208258298306307308309310318358408 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 071 do 3 080 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Domyślnie

To narzędzie dla mnie jest zupełnie zbędne, ale już niech sobie będzie, jeśli ktoś odczuwa potrzebę jego używania. Za to poświęcanie jemu osobnego przycisku na obudowie, kiedy zamiast niego mogłoby pojawić coś bardziej przydatnego, jest już kompletnie bezsensowne. Przecież te ustawienia można zmienić z poziomu ekranu szybkich nastaw.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    Wydaje mi się ze to problem sprzętowy. Żaden firmware tego nie poprawił a miałem od 2.0.3 - 2.0.8.

Wysłałem body do serwisu bo w porównaniu do mojej Alfy 900 na niskim iso wychodzi z tego aparatu koszmarna sieczka.
    i cos takiego naprawili w serwisie??
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    bo to chyba standard w 5d2 http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=750731
    Ostatnio edytowane przez siudym ; 16-11-2010 o 19:17 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

no coz nie ma puszki idealnej
    Canon FF

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    bo to chyba standard w 5d2 http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=750731
    ale wstyd!!! canon odwala ostatnio straszna tandete

stary 5d rulez!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Tak się zabrali ostro do redukcji szumów na wysokich ISO, że niskie czułości im się skopały Ale spoko. Następna piątka będzie miała filtr dla Low ISO

Domyślnie

Nie we wszystkich egzemplarzach występują takie problemy.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Są różnice pomiędzy egzemplarzami, nie wiem czy naprawili bo puszka nie wróciła jeszcze, aczkolwiek serwisant zapewnił mnie iż problem zniknie.

Domyślnie

Mam dziwny problem z moim 5dmk2 - mianowicie czasami (nie ma reguły) zawiesza się kółko nastaw przy spuście miał może ktoś taką przypadłość? Aby zaczęło znowu działać muszę ruszyć kółko przy gripie sam nie wiem czym to może być spowodowane
    W sumie błahostka ale mimo wszystko denerwuje bo kółko przestaje działać w najmniej odpowiednich momentach.

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

A no tak się zdarza czasami... Kółko na gripie blokuje się w połowie 'między kliknięciami' i wtedy te na body nie chce działać
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Bywalec
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Grip oryginał, czy zamiennik? Miałem kilka dni pożyczony zamiennik, nie pamiętam jakiej firmy i to właśnie grip był powodem zawieszania się kółka nastaw.

Strona 308 z 410 PierwszyPierwszy ... 208258298306307308309310318358408 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów