Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
chcialbym zeby poprawili "ukryte bledy"
a najbardziej wk.....cy czasami low iso banding.
odwieczne narzekania osób które nie miały tego body w rekach i tylko na podstawie specyfikacji wygłaszają swoje wątpliwe tezy.
Nawet jakby wypuszczono aparat idealny dla 99% fotografów to i tak ten 1% ludzi będzie najgłośniej krzyczał bo oprócz robienia zdjęć aparat nie zmywa jeszcze naczyń a jest to niezbędna funkcja przy fotkach rodzinnych.. itp.
Jak już ktoś wgra i będzie hulał nie da cynk
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
Oby nie wymyslali wyswietlacza a'la 60d czy coś w tym stylu,myśle że napewno przydała by się trochę wieksza szybkość fps tak 5-6 klatek i może ciut lepsze uszczelnienia,i nie pogardził bym gdyby trochę wiecej przycisków na wierzch wydobyli tak jak w 7dCanon będzie musiał wprowadzić takie zmiany w mkIII aby uzasadnić potrzebę zmiany puszki i przekonać użytkowników mkII bo to przecież jest świetna puszka i AF też nie jest aż tak zły jak go malują nawet w kiepskich warunkach oświetleniowych.
EOS + L i kupa gratów ...
No widzisz - a ja bym porządnym obracanym wyświetlaczem nie pogardził, bo używam aparatu również do filmu - jeszcze jeden dowód potwierdzający, że nie można aparatu idealnego dla wszystkich zrobić :P
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Można kupić jak ktoś bardzo potrzebuje zewnetrzny moduł z lcd chyba 6 albo 8" właśnie do filmowania.
A dla mnie uchylne lcd niech zostana co najwyzej w kompaktach,szpeci to strasznie aparat ,moze się wyłamać dla mnie brak zastosowania...i mam nadzieje że na wyzsza półke niz 60d tego patentu nie wrzucą
EOS + L i kupa gratów ...
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...