"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Czy ktoś się spotkał z błędem "error 30" ? Czy to oznacza po prostu padniętą migawkę czy coś innego może być ?
Menu też coś nie zawsze chce się załączyć.
no comment...
nie jest na gw
jeśli migawka to i tak wymienią za free bo nie ma nawet 100k zrobionych
no comment...
Tutaj podobny wątek dot . error 30 tylko w 50D :
http://canon-board.info/showthread.php?t=64174
czyli tylko wizyta w Serwisie rozwiąże problem :-(
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
szkoda że autor już nie napisał co to było u niego :/
poszło do serwisu , jak coś będę wiedział napisze
no comment...
Padła migawka , wymiana na zasadzie gwarancji ( zrobione 74k zdjęć ) , czas realizacji do 12 dni roboczych :/ , przy okazji chcieli już za kasę wyczyścić matrycę , trochę dziwne.
no comment...
Czy w każdym 5D mk II AF w trudnych warunkach oświetleniowych jest tak wolny a na bocznych punktach AF prawie nie możliwy do złapania ostrości ? ;| Przesiadłem się z 40D 17-55 2.8 IS na tą 5tkę z 24-70 2.8 i jest porażka z tym AF...
A ja się przesiadłem z Olympusa E-30 i uważam, że AF przy słabym świetle jest całkiem szybki, nawet na bocznych punktach![]()
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
u mnie ledwo pracuje... pytanie co dla kogo jest słabym oświetleniem![]()