Ten egzemplarz, który testowali miałem w rękach.
To był dramat jeśli chodzi o AF.
Ten egzemplarz, który testowali miałem w rękach.
To był dramat jeśli chodzi o AF.
Czy auto iso dziala w trybie preselecji przyslony albo czasu?
Hmmm... Wracając do mojej wypowiedzi sprzed kilku dni, odnośnie zakupu 5D2 w sklepie fotojoker. Obsługa sklepu powiedziała, że nie ma problemu jak będę chciał przed zakupem coś nim wcześniej popstrykać. Pytanie - jak w takim sklepie, w dość krótkim czasie (10 minut?) sprawdzić AF? Żeby nie trafić na takiego bubla jak optyczni... ?Byłbym wdzięczny za rady
A dwa - powtórka z rozrywki - co poza AF powinienem sprawdzić żeby potem się nie bawić w serwisy?:/
Ponawiam pytanie, z tego co udalo mi sie wyczytac to autoiso dziala tylko na zielonym. Dobrze dedukuje?
Nie jestem na 100% pewien bo sporadycznie używam (jestem w pracy nie mam aparatu), ale działa na Av i Tv do 3200. Nie działa jedynie na M. Natomiast przy filmach działa do 6400. A tak ogólnie jest zielony w 5d2 ? Chyba w domu sprawdzę![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
AF jest ok- za ta cenę nie wsadza wam układu z jedynek 5dmk2 to sprzęt amatorki w cenie sprzętu amatorskiego.
Robiłem ślub w ciemnym kościele daje rade +85mm, 15mm i 35 mm, na rajdzie była tez piątka tez jest ok tylko trza się nauczyć.
Ogólnie polecam bardziej niż jakieś tam 50d czy 40d bo jakość robi wrażenie chce sie coś szybkiego z dobrym AF kupić trza 1dmk2 już smiagaja po 600 Eu używki u mnie.
aa zapomniałem nie ma ff no cóż takie rzeczy to tylko u nikona lub w erze..
to dobre body i nie ma co narzekać..........
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....