No nie..
następny
i jeszcze jeden..
odnosząc się do powyższych cytatów proszę:
mnie w te wasze "onanizmy" nie mieszajcie..
to że ja wiem że trzeba się cofnąć i na ścianę sobie trzeba popatrzeć z pewnej odległości - powiedzmy 2x przekątna - choćby po to żeby całość ogarnąć wzrokiem i oglądać jako "całość" a nie zbiór części..
ale kolega zadał pytanie to mu odpowiedziałem bo robiłem taką próbę (bo w robocie taka drukarka stoi więc trzeba czasem dysze przepłukać) i wyszło dobrze..
po drugie to jak ktoś się mniej zna na tym czyli "bratowa czy szwagierka" czy kto tam jeszcze chce ten wydruk a nie jest z "branży" to metoda działania takich odbiorców jest taka że weźmie go i rozwinie - popatrzy z 30cm i powie że "eeee... takie niewyraźne jakieś" i choćbyś wytłumaczył że nikt tego z bliska nie ogląda to nie przetłumaczysz.. bo ona sobie powiesi to na ścianie w pokoju i ktoś może przecież podejść i oglądać z bliska.. a tak to "zajrzy w źrenicę" i spoko - jest ostro i git
sami wiecie doskonale jak potrafią klienci marudzić to się nie nabijajcie.. skoro ktoś chce takiej informacji to ją dostał i tyle..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
witam serdecznie. Mam pytanie do fachowcow jak technicznie dokonac takiej kalibracji z poziomu menu lub softu komputera. Obiektyw EF 85 1.8 USM. Chodzi o cala procedure. Ustawiac linijke. Testowac na roznych przeslonach? nie mam zielonego pojecia. Dziekuje.