Strona 166 z 410 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176216266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 651 do 1 660 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Po przygodach z wybuchaniem chińskich baterii w telefonach (były zgony) zastanowiłbym się 4 razy przed zakupem takiej podróby.
    Ee tam Ale pojawiły sie już też oryginały
    Czyżby miało się ruszyć już wszystko ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Po przygodach z wybuchaniem chińskich baterii w telefonach (były zgony) zastanowiłbym się 4 razy przed zakupem takiej podróby.
    akurat te jaja z bateriami w laptopach byly przez jakis spierdzielony komponent od Sony. nie przymierzajac, dokladnie tak jak afera z masowym odwolywaniem cyfrowych malpek w 2002 roku (przejrzyj naglowki dpreview z drugiej polowy tego roku)

a w tych zamiennikach siedza zapewne ogniwa GP, wiec, jak dla mnie, sa bezpieczniejsze niz nawet oryginalne akumulatory Sony. sorry...
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    akurat te jaja z bateriami w laptopach byly przez jakis spierdzielony komponent od Sony. nie przymierzajac, dokladnie tak jak afera z masowym odwolywaniem cyfrowych malpek w 2002 roku (przejrzyj naglowki dpreview z drugiej polowy tego roku)
    Akurat nie o to mi chodzi (w moim DELLu też wymieniałem baterię kilka lat temu). W tym roku w chinach kolo wykrwawił się, bo mu w kieszeni komórka huknęła. Wolę omijać sporym łukiem. Powaga.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Akurat nie o to mi chodzi (w moim DELLu też wymieniałem baterię kilka lat temu). W tym roku w chinach kolo wykrwawił się, bo mu w kieszeni komórka huknęła. Wolę omijać sporym łukiem. Powaga.
    nie no... ja rozumiem, aczkolwiek jakby realnie na sprawe spojrzec to czy to ma naklejke Canon czy Sony czy FirmaSrubka, to tak czy siak w Chinach robione. kwestia jest tylko standard jakosciowy. ale jesli chodzi o zamienniki, to osobiscie w ciemno biore takiego np. Ansmanna, bo dziala jak zloto a kosztuje 1/2 ceny praktycznie jednakowego akku Canona. za etykietke nie musze zaplacic
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak będzie jakakolwiek etykieta, która coś powie, to ok. Ale takie coś kompletnie noname - strach Zazwyczaj chodzi o brak zabezpieczenia przed przeładowaniem. Fajnie się wodorek zbiera. I jak pierdylnie, to...

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czy ktoś z Was może mi wyjaśnić dlaczego CS3 otwiera jpg z nowej piątki w rozdzielczości 72 dpi ??

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Prawidlowo. Tak powinno byc

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Prawidlowo. Tak powinno byc
    hmmm ciekawe, z 350 otwierał mi w 300 dpi

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    hmmm ciekawe, z 350 otwierał mi w 300 dpi
    A co to za różnica, 72 czy 300 dpi? Rozmiar zdjęcia przecież się nie zmienia..

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

W tym roku w chinach kolo wykrwawił się, bo mu w kieszeni komórka huknęła. Wolę omijać sporym łukiem. Powaga.
    Piorun w też niekiedy kogoś trafia(podobne prawdopodobieństwo) ale czy to znaczy że trzeba się bać wychodzić z domu?

Strona 166 z 410 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176216266 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów