ale ja nie o tym pisałem. Tylko o tym, że spośród krytykujących 15% wie o czym mówi, 10% ma z tym jakieś doświadczenie osobiste, 5% widzi różnicę, 3% ma potrzebę jej wykorzystania, a 1% potrafi ją wykorzystać. Skrytykowanie producenta tej rangi, aparatu za duże pieniądze, polityki polegającej na chęci pomnażania pienędzy a nie rozdawaniu bonusów itd. stało się w internecie protezą intelektu, wiedzy oraz talentu. Nie trzeba pokazywać tu zdjęć, czy wykazywać się wiedzą lub pomocą. Wystarczy codziennie pisać w 5 wątkach to samo w kółko i jeszcze raz przez powiedzmy 10 miesięcy. Jaki to głupi C, a "jaki kretyn dał ceny" itd. I już jesteś osobistością i wszyscy cię znają.
Oczywiście są jeszcze wymienione procenty, których krytyka jest uzasadniona - pytanie czy ma sens w tej formie. Łatwiej kupić co innego i mieć spokój.
sorki nie doczytałem: ty zdaje się chcesz mieć wszystko w jednym przycisku - tak się nie da. W Cfn IV 1 3 ustawia blokadę w spuście ale af jest w AF-ON.W CF szukałem takiej opcji i nie mogę znaleźć