Uuuu. Ale wtopa.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Na tym forum jest taka tendencja że wszystko co dopiero wyjdzie jest beeee-szczegolnie tak jak mówisz dla osób które tego na oczy nie widzieli.
Pamietam 40tke, która wychodząc była nieciekawa jak twierdziło wielu.Tak jest teraz(sądzac po komentarzach "najmadrzejszych") z 50d i 5D II.
Ale nieco luzu chłopaki - Adam 5d2 wyobracał i przekazał nam swoje wrażenia. Przeoczyliście ten drobiazg, czy jak?![]()
miałem przyjemność testować 5D Mk II w naszym sklepie, powiem tak - Canon odwalił kawał dobrej roboty. Urzekła mnie ta puszka.
Kurcze duzo naprawde "stekania" na temat AF...nie wiem szczerze robie zdjecia m.in Canonem 5D na regatach czy tez wyscigach skuterow wodnych...nie wiem moze faktycznie mam "farta" ze mimo iz robie 500tka czy 120-300 z RIB'a ktory jak wiadomo nie jest nieruchomy to mam okoolo 80% ostrych zdjecco do ciemnych pomieszczen to sie nie wypowiem akurat
![]()
Pewnie zła opinia na temat nowej piątki na forum wynika stąd że spora część zaglądających tu osób to typowi ,,ślubokręci,, do których i ja się zaliczam a ten aparat nie jest do nas adresowany.