Strona 60 z 410 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thomason2005 Zobacz posta
    Zdjęcia fotografa podtrzymały mnie na duchu, że nie jest ten AF w tej puszcze taki zły
    niepojęta dla mnie kazuistyka krzyżowych od tego nie przybędzie, ale jeśli ci lepiej - to już sukces

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    niepojęta dla mnie kazuistyka krzyżowych od tego nie przybędzie, ale jeśli ci lepiej - to już sukces
    Oby tak dalej było

ps. Adam...a jak tam wyszedłem na Twoich zdjęciach ślubnych ze starej puszki? .

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Oby tak dalej było

ps. Adam...a jak tam wyszedłem na Twoich zdjęciach ślubnych ze starej puszki? .
    niezwykle przystojnie, zacnie i z zadowoloną miną. zupełnie, jakbys już wtedy przewidywał jak sprawdzać się będzie 5d2

p.s. a serio siedzę nad nimi, narazie głownie rozczulam się nad młodymi, goście w późniejszym sorcie no, ale to już niewąska prywata.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    niezwykle przystojnie, zacnie i z zadowoloną miną. zupełnie, jakbys już wtedy przewidywał jak sprawdzać się będzie 5d2

p.s. a serio siedzę nad nimi, narazie głownie rozczulam się nad młodymi, goście w późniejszym sorcie no, ale to już niewąska prywata.
    jeszcze wtedy nie wiedziałem, czy brać ten aparat, bo martwił mnie AF i ich rozmieszczenie. Poza tym wkońcu 85Lki nie sprawdziłem Twojej :/

Dopiero zaczyna Awatar CmaBarowa
    Miasto
    Bar

Domyślnie

Witam,

Obejrzałem sobie dzisiaj zdjęcia z mojej imprezy firmowej (połowy grudnia) robione przez fotografa z C 1D mrkIII. Równolegle z nim miałem okazję pobawić się swoim 5D mrkII. Byłem ciekaw porównania fot, jakie wyszły spod obu puszek - zwłaszcza trafność AF.
    Ponieważ puszkę miałem od dwóch dni, więc też poszedłem trochę na łatwiznę i robiłem od razu w jpgach. Nie byłem w pełni zadowolony ze swoich zdjęć, bo miałem problemy z jednym z bocznych AF'ów, który po prostu fatalnie działał (jak się później okazało AF był zabrudzony), a do kadrowania środkowym jeszcze nie przyzwyczajony. Ostatecznie miałem więc trochę odpadów, a ponieważ to były jpgi, więc i utrudnione było poprawianie ich (kompresja, to kompresja). I jeśli chodzi o zdjęcia fotografa, to uważam że sporo miał nieostrych zdjęć, słabo naświetlonych lub prześwietlonych.
    Tak więc puszka z b.dobrym AF'em + jasny obiektyw (24-70L f2.8) nie musi oznaczać, że zdjęcia wyjdą dobrze za każdym razem.

bo nie aparat robi zdjęcia tylko człowiek :P który też nie zawsze jest hmmm... idealny
    Ostatnio edytowane przez CmaBarowa ; 06-01-2009 o 22:38

Bywalec Awatar ddarc
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ddarc Zobacz posta
    Kto to robił ? Czemu już przy ISO 1600 jest mocny szum na zdjęciu, czemu jest kolorowa papka przy iso 3200 ? :]
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Kto to robił ? Czemu już przy ISO 1600 jest mocny szum na zdjęciu, czemu jest kolorowa papka przy iso 3200 ? :]
    Po osiągnięciach wygląda na eksperta z Unii Europejskiej ... totalne bzdety
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

kolejny test promujacy niesamowitosc Nikona
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Zdjecia pochodza z www.imaging-resource.com. Trzeba sie ich zapytac.
    .

Strona 60 z 410 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów