Używacie gripa z dwoma bateriami?
U mnie na takim zestawie zrobiłem ponad 1100zdjęć i jeszcze mam 33% stan naładowania.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
spytaj się nowarta o baterie...Może jeszcze ma. Ja od razu u niego kupiłem komplet: body+grip+dodatkową baterię.
Ostatnio edytowane przez Thomason2005 ; 24-12-2008 o 11:44 Powód: Automerged Doublepost
Ja przesiadłem się z 20D na którym pracowałem od 2005 roku ... prawie wszystko jak dla mnie super ... AF trochę lepszy niż w 20D ale to nigdy nie był dla mnie problem bo raczej statyczne obiekty robie ... no i wreszcie FF. Bardzo dobre wysokie czułości bo często w pomieszczeniach ze światłem zastanym robię.
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
ja zrobilem na jednym ladowaniu okolo 800szt. bawilem sie filmami i LV. Mialem tez zalozone przez 90% czasu 70-200 LIS wiec stabilizacja jescze pewnie cos zjadla - w koncu nie dziala za darmo.
BTW MA uz ktos gripa??? jest dosteony?? po ile???
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
jesli to Ci jakos pomoze, to w Holandii grip mozna juz od miesiaca kupic:
http://kamera-express.nl/index.php?p...ubsubtype=2539
aczkolwiek cena, przy obecnym kursie zlotowki, jest raczej mordercza.
dowcipny aspekt zdarzenia jest taki, ze poki co w kraju wiatrakow grip mozna sobie owszem, kupic, ale wlozyc go sobie mozna co najwyzej w ...![]()
ja właśnie katuję moją nową piątke na mrozie w Alpach - zrobiłem jedną baterią około 750 zdjęć w warunkach od zera do -7 stopni...