Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Jasne wszystko jasne. Pwoedz tylko czemu aparatu nie ma w normalnej sprzedazy..... Jak to mozna wytlumaczyc...>?
    bo nie zdążyli wyprodukować takiej masy sprzętu. I coś czuję, że źle spozycjonowali cenę - obawiam się, że niestety wzrośnie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    EJ...........ja tez o tym slyszalem.... nie pytam skad Ty slyszales, i tez nie powiem ale to zastanawiajace
    Ale co do ponoszenia ceny to juz by przegieli troche jednak Kto to kupi.
    Czyzby podobny blad jak w 1D III? Ech w latach 70-80-90 to robili sprzet , wtedy bylo wszystko Japan.a teraz co china-Thailand itp
    i w ten sposób rodzi się plotka!
    ludzie! wpadnie tu na chwilę ktoś, kto szuka informacji i będzie miał kilka postów na temat tego, że zły obraz i tym podobne pierdoły od osób, które tej puszki nie miały w rękach....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez YTR_Bolanda Zobacz posta
    hmmm..., z tym efektem czy "brakiem magii" to jest chyba coś na rzeczy, bo oglądając te wszystkie dostępne w necie sample nie mogę się doszukać takiego, które od razu, bez naciągania powiek uderza swoją magią, tak jak to było z mkI ??: Może to tylko moje subiektywne odczucie, może jeszcze za mało zdjęć widziałem.
    jak stara piątka wchodziła do sprzedaży, to dostępne w necie sample też były do wyrzygania (przepraszam Viteza za wulgaryzm)

Jestem ignorantem testowym, robię landszafty, portrety córek itp, a nie linijki, więc jestem wdzięczny kubamanowi, że zamieścił swoje sample... niemniej na podstawie kilkuset zrobionych nową piątką fotek , stwierdzam, że MOIM ZDANIEM, DLA MOICH POTRZEB jest fajniejsza niż stara....
    Muszę ją tylko "okiełznać" w niektórych szczegółach.

Może ma jakieś ukryte wtopy, zasadzki, niedociągnięcia, ale na razie się nie objawiły.:wink:
    Ostatnio edytowane przez ARN ; 10-12-2008 o 00:22 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów