Strona 14 z 410 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dla mnie bardzo przekonywujące.

Coś już napisał Awatar wacho

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thunder Zobacz posta
    Ale Ty pierdoły piszesz. Jak chcesz zmniejszac zdjeica do rozmairu obrazka pocztowego to kup kamere internetowa pewnie da podobny efekt. Zastanow sie zanim znowu cos tu napiszesz...
    widze że nie sczaiłeś o co mi chodzi...
    miałem na myśli pewną specyfikę ostrzenia i obrazkowania którą widać nawet na mpomniejszonych fotkach

będe się posiłkował galerią znanego forumowicza:
    http://www.kubacichocki.pl/galerie/plener/index.html

to są zdjęcia ze starej piąkti - wiem że 5dII nie miało zbyt dużo czasu żeby się czymś takim pochwalić, ale jak dla mnie takie sample ze starej piątki do nie przemawiają (za jej zakupem), a jest też kilka autorytetów które twierdzą że czegoś takiego nowa piątka nie wypluje...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

już mnie od tego boli głowa, chyba jednak wróce do swojej starej piątki, to to dopiero była pucha.... i miała wbudowanego flasha

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

A nie pomyślałeś że te foty są podrasowane programowo poza puchą ?

Ja tam bym zaczekał na efekty kiedy ludzie już zaprezentują swoje możliwości na tym cacuszku, choć i po samplach widać że warta grzechu

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacho Zobacz posta
    to są zdjęcia ze starej piąkti - wiem że 5dII nie miało zbyt dużo czasu żeby się czymś takim pochwalić, ale jak dla mnie takie sample ze starej piątki do nie przemawiają (za jej zakupem), a jest też kilka autorytetów które twierdzą że czegoś takiego nowa piątka nie wypluje...
    Litości...

Dopiero zaczyna Awatar YTR_Bolanda
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

hmmm..., z tym efektem czy "brakiem magii" to jest chyba coś na rzeczy, bo oglądając te wszystkie dostępne w necie sample nie mogę się doszukać takiego, które od razu, bez naciągania powiek uderza swoją magią, tak jak to było z mkI ??: Może to tylko moje subiektywne odczucie, może jeszcze za mało zdjęć widziałem.
    "cegła" powered by 5dII

Bywalec

Domyślnie

wacho kup sobie stara piątkę (zestaw magiczny) i zostań koperfieldem czy poterem robiąc przepełnione magicznym blaskiem zdjęcia tylko pliz nie sprzedawaj teorii spiskowej a'la trzeciorzedny bond w stylu przekupki na bazarze, ja słyszałem od kolegi, który nie macał ale wie napewno...itd. Litości ludzie, to nie przedszkole.

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espe Zobacz posta
    trzeciorzedny bond w stylu przekupki na bazarze, ja słyszałem od kolegi, który nie macał ale wie napewno...itd. Litości ludzie, to nie przedszkole.
    Jasne wszystko jasne. Pwoedz tylko czemu aparatu nie ma w normalnej sprzedazy..... Jak to mozna wytlumaczyc...>?
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Jasne wszystko jasne. Pwoedz tylko czemu aparatu nie ma w normalnej sprzedazy..... Jak to mozna wytlumaczyc...>?
    Proste. Większym popytem od podaży.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie no magia jest fajna . Szkoda, że na ogół zawsze pryska niczym bańka mydlana w ślepych testach 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 14 z 410 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów