Dla mnie bardzo przekonywujące.
widze że nie sczaiłeś o co mi chodzi...
miałem na myśli pewną specyfikę ostrzenia i obrazkowania którą widać nawet na mpomniejszonych fotkach
będe się posiłkował galerią znanego forumowicza:
http://www.kubacichocki.pl/galerie/plener/index.html
to są zdjęcia ze starej piąkti - wiem że 5dII nie miało zbyt dużo czasu żeby się czymś takim pochwalić, ale jak dla mnie takie sample ze starej piątki do nie przemawiają (za jej zakupem), a jest też kilka autorytetów które twierdzą że czegoś takiego nowa piątka nie wypluje...
już mnie od tego boli głowa, chyba jednak wróce do swojej starej piątki, to to dopiero była pucha.... i miała wbudowanego flasha![]()
A nie pomyślałeś że te foty są podrasowane programowo poza puchą ?
Ja tam bym zaczekał na efekty kiedy ludzie już zaprezentują swoje możliwości na tym cacuszku, choć i po samplach widać że warta grzechu![]()
hmmm..., z tym efektem czy "brakiem magii" to jest chyba coś na rzeczy, bo oglądając te wszystkie dostępne w necie sample nie mogę się doszukać takiego, które od razu, bez naciągania powiek uderza swoją magią, tak jak to było z mkI??: Może to tylko moje subiektywne odczucie, może jeszcze za mało zdjęć widziałem.
"cegła" powered by 5dII
wacho kup sobie stara piątkę (zestaw magiczny) i zostań koperfieldem czy poterem robiąc przepełnione magicznym blaskiem zdjęcia tylko pliz nie sprzedawaj teorii spiskowej a'la trzeciorzedny bond w stylu przekupki na bazarze, ja słyszałem od kolegi, który nie macał ale wie napewno...itd. Litości ludzie, to nie przedszkole.
Nie no magia jest fajna. Szkoda, że na ogół zawsze pryska niczym bańka mydlana w ślepych testach 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner