Strona 385 z 410 PierwszyPierwszy ... 285335375383384385386387395 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 841 do 3 850 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Faktycznie, ten 60D to tani jak diabli...
    Od 7D tańszy. Jakoś te segmenty muszą się różnić.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Co nie znaczy, że tani. 1D IV też jest tańszy niż 1Ds 3.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Pojęcie taniości jest bardzo względne ale to nie jest wątek na ten temat tylko o 5DmkII więc może nie rozwijajmy dalej tego OT .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

u zachodnich sąsiadów też widać , że canon 5d MK II tanieje:
    może jak PLNy się umocnią to w Polsce też doczekamy się spadku ceny......
    Ostatnio edytowane przez pawko ; 16-12-2011 o 15:07

Domyślnie

a był moment, że można było kupić poniżej 1400 eurasów
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    taaaaak?
    ja mam raczej wrazenie, ze w kazdym kraju dystrybutorzy (przede wszystkim) doskonale wiedza, ze nadchodza worki pieniedzy i tylko w razie koniecznosci trzeba sie schylic, zeby jak najwiecej tych workow do siebie przyciagnac. a jesli nie trzeba sie specjalnie schylac (w dzialce elektroniki akurat nie trzeba, bo pod choinke na pewno sie sprzeda) to worki pieniedzy mozna wyssac do cna.

i to nie zalezy od kraju. w NL absolutnie nie jest tak jak w twoim hipotetycznym (no bo nie rzeczywistym) US, tylko jak w PL. klient jest dymany prosto w tylna czesc ciala, bo sprzedawcy doskonale wiedza, ze i tak musi kupic. a Dutch sa arcymistrzami wysysania kasy z klientow, glownie dlatego, ze tytulem koszmarnej skaposci swych krajan*, drugiej takiej okazji nie bedzie

* - centusie z Galicji czy Poznania to pikus przy Holendrach. nawet Szkoci czuja sie rozrzutnikami w tym kraju

zmien "swiateczna promocja" na "aanbieding"/"uitverkoop"/"occasion" i jest wypisz wymaluj NL
    Moje US ni jest hipotetyczne. Obserwuję ciągle ten rynek, pół mojego sprzętu mam stamtąd i tak to u nich wygląda (przynajmniej w elektronice) zaczyna się od "black friday" i faktycznie na sezon świąteczny są promocje.
    Nie wiem jak jest w NL, nie mówię, że jak w US i nie mówię, że tylko w PL jest jak jest Są kraje gdzie będzie tak a są gdzie będzie inaczej
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Coś już napisał Awatar Danon
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie znalazłem informacji aby ktoś o tym wcześniej tu pisał =)
    Pojawiło się nowe firmware 2.1.2
    Nie wprowadza nic nadzwyczajnego, ale komuś może się przydać:

http://www.canon.pl/Support/Consumer...-785453&page=1

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Informacja dla Dukana - jak chcesz faktycznie niedrogo i bezpiecznie kupić 5D MKII to sprawdź tą ofertę:
    http://www.proclub.pl/pl/canon_eos_5d_mark_ii_body.html
    Ostatnio edytowane przez ixi ; 08-03-2012 o 21:32
    Zenit TTL :-D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ixi Zobacz posta
    Informacja dla Dukana - jak chcesz faktycznie niedrogo i bezpiecznie kupić 5D MKII to sprawdź tą ofertę:
    http://www.proclub.pl/pl/canon_eos_5d_mark_ii_body.html
    Uwazam ze to drogo, mozna kupic 5d II za niespelna 7tys zl.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no tak, ale ja mówię o pewnym i autoryzowanym punkcie sprzedaży gdzie nie będzie później wtopy...
    Zenit TTL :-D

Strona 385 z 410 PierwszyPierwszy ... 285335375383384385386387395 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów