Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
To tylko Twoja opinia. Jak widac rynek na swiecie jest inny, i po kolei wszyscy producenci zaczynaja to dostrzegac.

A propo komorki - zawdzieczmy jej wiele zdjec na TVN24 z miejsc, gdzie cos sie dzieje, nagrania znecania sie w szkolach, nagrania ze strzelaniny w Niemczech, itd. - nigdy bysmy ich nie zobaczyli, gdyby nie aparaty w komorkach.

Twoj tok myslenia przypomina XIXw, kiedy tez ludzie mowili, ze kolej nie jest od transportu...

Troche otwartosci, myslenia w przyszlosc, i myslenia nie tylko wg swoich potrzeb!
Ale ja nie neguję rozwoju technicznego i bądź łaskaw nie umiejscawiać mnie w XIXw.
Ja mówię o MOICH potrzebach, oczekiwaniach. Jeśli chciałbym wysłać newsa doTVN24, to też pewnie zrobiłbym go komórką.
Ale komórką NIE ZROBIĘ landszaftu, który wydrukuję w wielkości np. 40x60cm, żeby powiesić sobie na ścianie, bo się nie da...
Świat fotografów ślubnych z zainteresowaniem przyjął możliwość filmowania. Ja też się ucieszyłem, ale ja nie jestem fotografem ślubnym, a zwykłym entuzjastą/amatorem fajnych widoczków i czasem portretów, więc nie jest to dla mnie sprawa ważna.
Odbiję grzecznie piłeczkę - bądź otwarty na inne potrzeby różnych użytkowników.

Krótko mówiac - to są moje potrzeby i moje pieniądze;-)