Dokładnie tak. Nie wolno popadać w paranoję (szumoroję, focusofoję, movifoję), bo okaże się, że nie ma na rynku aparatu dzięki któremu można robić zdjęcia. Nowa 5-tka jest świetna,. Myślę, że D700 to także super aparat. I nie ma co dzielić włosa na czworo. Tak to już jest na rynku, że firmy określają sobie cel i wypuszczają pod niego aparat. I nikt nie będzie nigdy zadowolony, bo po to czegoś się nie daje teraz, by dać to później i znowu wyciągnąć za to pieniądzie. A jak już będzie to co jest SUPER HIGH to będzie to kosztować sumę z pięcioma liczbami i co najmniej dwójką na początku. I znowu zaczniemy narzekać na księgowych w fimie C :-). Tak to już jest.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Masz rację, ale sprzęt foto także sprzedaje i ja z przyjemnością przeczytałbym nawet taki slogan w formie "Przepraszamy, ale.... (i tu jakieś tam wytłumaczenie - prawdziwe bądź nie) a potem jakąś konkretną deklarację terminu tej prawdziwej dostępności. Bo to, że parę aparatów się pojawiło i można powiedzieć, że przecież JUŻ JEST, to naprawdę żenujące.
Ale schodzimy z tematu. Przepraszam za OT. Musiałem wylać trochę... zółci???![]()
![]()