Tak jak już było tu często pisane, głównie ślubniacy mogą mieć z tym AF'em pewne problemy, a to i tak tylko w trudnych warunkach na przyjęciu weselnym, bo w plenerze, czy w kościele, to spokojnie ten AF sobie poradzi.

zgodzę się ze z Tobą. TO NIE JEST APARAT DO ŚLUBÓW! większość ludzi stąd jak się zdążyłem zorientować "foci" śluby a na tym fotografia się nie kończy a może dopiero zaczynać. A ludki wypowiadające się o złym AF którzy przeczytali ileś testów... aparatu w ręku nie mając. Powodzenia w fotografii. Dla nie których bardziej liczą się wykresy, krzywe charakterystyczne, wykresy sensytometryczne od zdjęć. Trochę z tematu zboczyłem mam 350D jakieś 3 lata i naprawdę nie narzekam a różne rzeczy robiłem śluby zlecenia reklamowe fakt ze lepszy sprzęt przyjemniejsza praca i ktoś może powiedzieć eee z 350D to jak zmienisz na 5dmk2 to będziesz zadowolony bo to jak z poloneza do audi i cholera będę bo czemu miał bym nie być ktoś mi kiedyś powiedział: nie XTRy napędzają rowery... i dalej sobie czekam na swoje audi jak dostane to będę się wypowiadał na temat AF i mam jeszcze pytanie robił ktoś zdjęcia 5dmk2 + obiektywy M42 ? ? ? mam trochę tego i jestem ciekaw jak to wychodzi