Strona 105 z 410 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Ja tych zdjęć bym się na pewno nie wstydził ale cóż, o gustach się nie dyskutuje.
    Pozwolę sobie podtrzymać swoje zdanie w tym temacie. Po prostu wiem, co Jurek potrafi. Pragnę też zauważyć, że część świadomych fotografów nie pokazuje na stronach swoich dobrych zdjęć, bo raz - kradną; dwa - nie zamierzają douczać obszczymurków.
    Jarek

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ludzie, to tylko fotografia ślubna (chałtura?). Ja tam nic w tych zdjęciach tego Pana interesującego nie widzę. Warsztat to jedno, ale zrobić fotkę która przetrwa 20 lat i nadal się podoba to inna rzecz. Nie ma o co się kłócić.

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trufel Zobacz posta
    Ludzie, to tylko fotografia ślubna (chałtura?). Ja tam nic w tych zdjęciach tego Pana interesującego nie widzę. Warsztat to jedno, ale zrobić fotkę która przetrwa 20 lat i nadal się podoba to inna rzecz. Nie ma o co się kłócić.
    Możesz się jakimś przykładem pochwalić? Nie musi być z ciemnej sali oświetlonej kolorofonem, w tańcu, ani z kościoła oświetlonego jedynie 2 halogenami w klęcznik... Pokaż proszę o co Ci chodzi z tymi warsztatowymi-nie warsztatowymi ponadczasowymi dziełami - najlepiej swojego autorstwa...

...szkoda żę to nie post 666 tylko 566, bo by mi nawet numerek do treści spasował ...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Przyłączam się Niech zobaczę coś co mnie popchnie do przesiadki
    Bo się bym czymś nowym pobawił a stare ciągle świetne foty robi ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Myst, wiedziałem że taka będzie reakcja.
    Fotografia jest pełna "techników maniaków" którym zawsze coś trzeba udowodnić. Bzdura. Wiesz, nie trzeba być kucharzem żeby powiedzieć co jest smaczne a co nie. Znasz krytyka który sam jest reżyserem, poetą czy fotografem?
    Wyluzuj. Lubię te fora bo tu jest maniakalna dyskusja mężczyzn dla których życiowe znaczenie ma to czy szkło ostre jest od pełnej dziury czy dopiero od f4. Ale co namaluje światło na matrycy przez to f4 to już zupełnie inna bajeczka... Ale Off top.

Dopiero zaczyna Awatar CmaBarowa
    Miasto
    Bar

Domyślnie

Fotografia jest pełna "techników maniaków" którym zawsze coś trzeba udowodnić. Bzdura. Wiesz, nie trzeba być kucharzem żeby powiedzieć co jest smaczne a co nie. Znasz krytyka który sam jest reżyserem, poetą czy fotografem?
    Wyluzuj. Lubię te fora bo tu jest maniakalna dyskusja mężczyzn dla których życiowe znaczenie ma to czy szkło ostre jest od pełnej dziury czy dopiero od f4. Ale co namaluje światło na matrycy przez to f4 to już zupełnie inna bajeczka... Ale Off top.
    Ci powiem Trufel ze dobrze gadasz

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Chyba nie zrozumiałeś - może powiem jaśniej i bardziej 'po Twojemu'. Chodziło o to, byś udowodnił, jakie to ponadczasowe foty udało się zrobić komuś bez warsztatu, bo nie bardzo w to wieżę. Często jedząc coś co ugotował dobry kucharz, nie wyobrażasz sobie jaki musi mieć warsztat... Co do krytyków, to nie znam ani jednego który by potwierdził, że powstają ponadczasowe dzieła, niezależnie od warsztatu. O sprzęcie się nie wypowiadałem, ale jak by na to nie spojrzeć, wypowiadamy się w dziale sprzętowym - jeśli Ci on nie pasuje, to nikt Ci czytać, ani pisać w nim nie każe...

A teksty o byciu 'luźnym' proszę daruj sobie, bo od razu mi się kojarzą z tęczową flagą...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Panowie wrzućcie troszkę jeszcze sampli z 5dmkII zróbcie jakieś testy, zachęcajcie.
    A proszę bardzo. Wszystkie z mII na zmianę - z 35 f1.4 albo 70-200 f4 :

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

nic w nich magicznego nie widzę.
    Aparat Foto

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No jak to. Na jednym dziecko trzyma różdżkę.

Strona 105 z 410 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów