Strona 387 z 410 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 861 do 3 870 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Mam pytanie - jutro jadę na zdjęcia. Czy mój Mk II nie przyniesie mi wstydu? Czy da się nim jeszcze pstryki chociaż robić?
    Zdesperowany.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Mam pytanie - jutro jadę na zdjęcia. Czy mój Mk II nie przyniesie mi wstydu? Czy da się nim jeszcze pstryki chociaż robić?
    Zdesperowany.
    tak, ale tylko jeśli nie pojawi się ktoś z mk3
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Ulżyło mi. Najprawdopodobniej nikogo takiego nie będzie.
    A gdyby jednak był - uciekać? Czy wystarczy tylko nie wyciągać aparatu z plecaka, aby nie uległ samozniszczeniu?

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Zdesperowany.
    Witaj zdesperowany.

Niestety Twój mark2 nie nadaje się do publicznego pokazywania. Teraz chcąc zrobić kilka zdjęć potrzebujesz min 1ds mk3. Jeśli nie stać Cię na to to polecam zakup małpki i schowanie jej w taki sposób aby nikt nie zobaczył. Zdjęcia pozyskane w ten sposób należy przeglądać w zamkniętym pokoju z zasłoniętymi roletami aby nikt nie widział jakości.

Pozdrawiam
    Redakcja

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cofnij datę w ustawieniach aparatu. Odwleczesz w ten sposób uruchomienie procedury autodestrukcji, zaszytej w firmware!
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Ulżyło mi. Najprawdopodobniej nikogo takiego nie będzie.
    A gdyby jednak był - uciekać? Czy wystarczy tylko nie wyciągać aparatu z plecaka,
    idź w zaparte, masz komórke z aparatem?
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Zdesperowany.
    Ja na 5D3 musiałem kupić nową torbę, bo gdy leżał razem z 5D2 to ten 2gi ulegał widocznej erozji z każdą chwilą przebywania w pobliżu 5D3. 5D2 odseparowany od "trójki" znów zyskał na wigorze, magii i plastyce... ale to wciąż nie to samo co 5D_pierwszy

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To ja się chyba zajmę produkcją tych małych emblemacików "Mark III" na puszki. Coś mi się wydaje, że tym biznesem na tym forum zrobię karierę.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Szanowna Redakcjo Bravo!
    Dziękuję za informacje. Są one dla mnie bardzo pomocne, bo nie wiem jak zareaguje mój Mk II, gdy podłączę go kablem USB do komputera w celu skopiowania zdjęć. Z całą pewnością sam wejdzie w Interneta i zobaczy jaki jest już stary i beznadziejny.
    Na szczęście mam czytnik kart, ale obawiam się, że jakieś dane przenikną i tak na kartę pamięci.
    Załamany.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Szanowna Redakcjo Bravo!
    Dziękuję za informacje. Są one dla mnie bardzo pomocne, bo nie wiem jak zareaguje mój Mk II, gdy podłączę go kablem USB do komputera w celu skopiowania zdjęć. Z całą pewnością sam wejdzie w Interneta i zobaczy jaki jest już stary i beznadziejny.
    Na szczęście mam czytnik kart, ale obawiam się, że jakieś dane przenikną i tak na kartę pamięci.
    Załamany.
    Drogi załamany.

Na znanym portalu aukcyjnym można nabyć za niedużą opłatą jakiegoś starszego PC. Zainstaluj na nim system Windows XP a datę ustaw na marzec 2009roku. Koniecznie nie podłączaj do internetu coby żadna informacja o aktualnej dacie się tam nie znalazła. Dopiero później możesz przerzucać zdjęcia z karty na komputer. Gdyby nawet jakaś informacja dostałą się z niego na kartę to i tak aparat nie zorientuje się co jest grane i będzie robił zdjęcia jakby był najlepszy na świecie. Pamiętaj jest to zabieg niezbędny aby twój 5d mk2 nadal robił świetne zdjęcia.

Pozdrawiamy
    Redakcja

Strona 387 z 410 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów