Pewnie tyle, że po tylu latach od wprowadzenia tego modelu na rynek, wreszcie zacznie on robić zdjęcia, bo jeszcze niedawno był do tego niezdolny...
Pewnie tyle, że po tylu latach od wprowadzenia tego modelu na rynek, wreszcie zacznie on robić zdjęcia, bo jeszcze niedawno był do tego niezdolny...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Trochę odbiega to faktycznie od tematu, ale chodzi chyba o przyszłość rozwiązań Canona i głównie FF, a w tym temacie wiadomo - 5D jest ważne. Na CR pojawiły się informacje o możliwej zapowiedzi w krótkim czasie 5DMkIII, choć ja byłbym raczej sceptyczny. Co do plotek jeszcze, to moim zdaniem nic więcej poza serią 5 i 1D się nie pojawi z FF, choć niektórzy wróżą model 6D z FF.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Rozumiem, że to taka ironia?
Ostatnio edytowane przez seti_60d ; 02-12-2011 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost
aparaciki, pierścienie, adaptery i tuleje, stary słoik, kupe makro i parę innych przydasiów, brak tylko rybki jeszcze (60D, 5D Mk II, 1D Mk III, 24-105, 70-200, 17-40, 100, 50)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No niektórzy tutaj stawialiby ją na swoistym ołtarzyku, jako Świętego Graala fotografii, niedopuszczając wręcz myśli, że aparat w pewnych aspektach szczytem osiągnięć techniki nie jest.
Choć oczywiście ciągle można o nim mówić, jako o bardzo dobrym narzędziu.
racja, trochę zdrowego rozsądku też się przyda...
5d II, 17-40L, S 50mm 1.4, 70- 200 4.0 IS L,135L 2.0, 430, 580, Q Dual 600Ws
Jak na razie nie mamy nic lepszego w tym segmencie rynku, więc trzeba chwalić to co jestMnie się podoba, bo w sumie fajne zdjęcia robi.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Nawet bardzo fajne
Ale jedynka mnie zanadto rozpuściła, abym był zadowolony w pełniNiemniej jednak w tej kasie niczego lepszego się nie kupi.