Jest taka możliwość aby pod C1 mieć priorytet przesłony z auto iso? A drugie pytanko dotyczy blokady ekspozycji w trybie M. Mam zaćmienie mózgownicy i nie wiem jak się za to zabrać.
Jest taka możliwość aby pod C1 mieć priorytet przesłony z auto iso? A drugie pytanko dotyczy blokady ekspozycji w trybie M. Mam zaćmienie mózgownicy i nie wiem jak się za to zabrać.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Właśnie dopóki nie ruszę a ja chcę ją mieć zablokowaną nawet jak ruszam f lub t. Dzięki za pomoc w pierwszym pytaniu.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Jak tak chcesz rozmawiać, to ok :
manfred1 z całym szacunkiem ale M do blokowania ekspozycji ma się nijak.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Do reporterki się nie nadaje, do sportu też :P
http://www.pbase.com/hiero/athletics...ed_indoor_2010
Galeria nie moja, ale jestem pełen podziwu, ja mojego psa na 85-tce na servo nie jestem wstanie złapać, jak jest już zbyt blisko, czyżby 70-200 było lepsze pod tym względem?![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Od tygodnia chodzę codziennie na balet i jeszcze ani razu chyba nie wkurzałem się na AFa.