Pokaż wyniki od 3 361 do 3 370 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Bolek, dla Ciebie te wady są nieistotne (skoro robisz krajobrazy, to równie dobrze mógłbyś nie mieć AFa w puszce), dla innych tak. Musisz przyjąć do wiadomości, że są na forum osoby, które fotografują trochę inne sytuacje.

I jeszcze raz napiszę, tym razem wytłuszczając: jeśli ktoś krytykuje 5D2 to niekoniecznie od razu musi uważać ten aparat za złom. Jest zwyczajnie świadomy jego braków i faktu, że ta puszka jest kompromisem.
    OK , nie ma problemu - dobrze to rozumiem. Reasumując, puszka ma swoje wady ale większość z użytkowników nie zamieniłaby jej na produkty konkurencji. Dokładnie o to mi chodziło - nikt nie kwestionuje faktu, że ma wady i jest jaka jest ale to kawał w miarę porządnej konstrukcji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

Nikt nie pisze, że to złom. Z tego co czytałem to podano tu konkrety dotyczące zachowania się tej puszki w pewnych warunkach.
    Nie bardzo rozumiem o co toczysz ten bój.
    Nie toczę żadnego boju, stwierdziłem tylko, że ocena produktu jest zbyt drastyczna. Zbyt dużo zarzutów nie popartych konkretnymi przykładami - ot co ...
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 09-05-2011 o 09:11 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów