Zgadza się. Więc traktowanie tego aparatu jak bożka, obiekt kultu i ideał jest tym bardziej śmieszne.
OK , nie ma problemu - dobrze to rozumiem. Reasumując, puszka ma swoje wady ale większość z użytkowników nie zamieniłaby jej na produkty konkurencji. Dokładnie o to mi chodziło - nikt nie kwestionuje faktu, że ma wady i jest jaka jest ale to kawał w miarę porządnej konstrukcji.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie toczę żadnego boju, stwierdziłem tylko, że ocena produktu jest zbyt drastyczna. Zbyt dużo zarzutów nie popartych konkretnymi przykładami - ot co ...
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 09-05-2011 o 09:11 Powód: Automerged Doublepost
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Pobierz sobie jakieś rawy np tu (i pomęcz :-D) :
https://public.me.com/jonoslack
Ja patrzyłem na DSC0134 i DSC0528 można sporo cienie rozjaśnić, pasów nie zauważyłem (jak w 5D II) szumieć trochę szumi ale to musisz sam ocenić.
dzięki ... myślałem ze to przypadłość wszystkich aparatów ... ale i tak uwielbiam 5d2
Canon FF
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czy wasze piątki też przełączają czasem samoczynnie punkt AF? Zdaża się (rzadko, pewnie raz na kilkadziesiąt albo i set zdjęć, nie liczyłem), że nagle przestawi mi z centralnego na któryś z bocznych. Początkowo myślałem, że może coś przypadkowo wciskam, ale jestem na 99,9% pewien że nie, bo ostatnio zdarzyło się coś takiego z puszką na statywie.
Body, stałki, zoomik
Przestawiły mi się kilkukrotnie, ale jak dotąd trwałem w przekonaniu, że to przez ewentualne, przypadkowe, poruszenie "interfejsem do playstation"...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie zauważyłem. to raczej ja zapominam przestawić.