Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
jedni oddali by życie na forach, za swoją (sprawną Piątkę) a innych trafia szlag, że nie tylko jedyny serwis w kraju robi z nich idiotów, ale także centrala z siedzibą w Eurokołhozie.

* - wymyśliłem nowe hasło: Canon, yes we'll sell
To cecha własciwie wszystkich systemów, nie tylko Canona
Nikon ma tak samo w "De" swoich klientów (patrz historia z serwisem i pogróżkami w kierunku "nikoniarze.pl"),a Sony (przepraszam, wiem wiem, o Sony nie wolno nic złego pisać) bez mrugnięcia okiem wciska marketingowe kity, w najlepszym stylu, rodem z działu marketingu Apple.

Ja akurat mogę zdjęcia robić każdym aparatem, bez względu na system. Czesto uzywam mojej Nokii do tego, która jest "równie dobra" co 450D, bo ma 12 mln px matrycę, a nawet lepsza, bo ma jako kit stałoogniskowy obiektyw CarlZeiss o jedyniesłusznej ogniskowej 35 mm Ma ona tą znaczącą zaletę w stosunku do mojego 5DII, że nawet z lampą, nie wypycha tak kieszeni w spodniach, a ostrość sama ustawia na twarze znajdujących się kadrze ludzi.

Rozpatrując cechy sprzętu w kategoriach, jak wyżej, można rzeczywiście dojść do wniosków, że wspomniany fulfrejm jest najgorszym z dostępnych na rynku.