Jak nie wiesz czy będziesz widział różnicę, to nie będziesz widział różnicy. :P
Jak nie wiesz czy będziesz widział różnicę, to nie będziesz widział różnicy. :P
Panowie jeszcze jeden napisze o widzeniu różnic w tym wątku i posypią się kartki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zamordyzm !
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
cze! sluchajcie.. moze zly temat ale po czesci trafia w sedno.. mam do wyboru 1Ds mark III za 11-12 tysiecy albo 5dmkII za 6tys i 85L 1.2 MK II tez za 6tys. czyli ten i ten komplet wyjdzie mnie 12na codzien pracuje w studio na 5DmkI i 70-200 i 50mm 1.4 i jestem w rozterce
pracuje w 95% w studio. pomożcie
![]()
bobas ---> Ja bym brał MkII i szkło. Przynajmniej na jednej rzeczy nie stracisz. Body to wiadomo, za 5 lat dasz dziecku do zabawy a szkło będzie nadal piękne i młode![]()
Ja też bym wybrał ten drugi zestaw bez zastanowienia![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
ale czy 11 tys za 1ds mark III to nie idealnie malo ?![]()