Wielkie dzięki za odpowiedź.
A jeśli o cuda chodzi, to brat ma Samsunga i może nim lamę wyzwolić, tak więc do Nikona i Ery jeszcze i Samsunga trzeba dołożyć. ;-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Manfred: PW?
Ostatnio edytowane przez AgaP ; 02-01-2011 o 20:18 Powód: Automerged Doublepost
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
5DII nie ma wbudowanej lampy, przy pomocy której mógłby bezprzewodowo sterować lampami zewnętrznymi. 7D i 60D już to umożliwiają. A do sterowania bezprzewodowego zawsze można użyć radiowego nadajnika.
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Witam mam pytanie odnośnie zmiany sprzętu posiadam aktualnie 40d wraz z obiektywem 17-55 f/2.8 IS chciałbym to sprzedać dołożyć i kupić piątkę i 24-70
Pytanie brzmi jak byście chcieli mi to polecić to jak byście mnie zachęcili ??
bo zastanawiam się czy będę widział różnice i ogólnie jak będę odbierał nowa piątkę![]()
Jak chcesz, żeby cię ktoś zachęcał do zmiany sprzętu, to wal do marketingu canona :P
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
chodzi generalnie czy będę widział różnice![]()
Będziesz.
Definitywnie będziedz
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*będziesz
Ostatnio edytowane przez streaker ; 02-01-2011 o 23:02 Powód: Automerged Doublepost
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa