Na przykład -1/3 EV. W takich warunkach boczny AF ustawia ostrość na grzbiet książek ustawionych na półce w około 1 s. Sprawdzone dosłownie przed chwilą![]()
Na przykład -1/3 EV. W takich warunkach boczny AF ustawia ostrość na grzbiet książek ustawionych na półce w około 1 s. Sprawdzone dosłownie przed chwilą![]()
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
masz jeszcze 40d, aby sprawdzić, czy w tym samych warunkach jest lepiej? bo pisanie tak sobie nie ma sensu
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
nie pisałbym gdybym miał, ale znam jego możliwości bardzo dobrze. Porównam w wolnej chwili z 50D w firmie i zobaczymy ale na bank nie jest ok
Witam
Czy jakaś dobra dusza wie skąd ściągnąć najnowszy firmware do 5DmkII?
Na stronie canona w suporcie, sofcie są tylko camera guide
Forumowa wyszukiwarka wywala kilkadziesiąt tematów z setkami stron...
Pamiętam że jak byłem jeszcze w innym systemie to pisano o jakimś sofcie który wprowadzał filmowanie w rozdziałce 720pix i chyba 1080 - obecnie nie mam takiej (soft chyba 2.0.4.)
Służę uprzejmie: http://web.canon.jp/imaging/eosd-e.html i najnowszy jest 2.0.7
Dzięki bardzo :-D....szukałem na canon europe a trzeba było walić od razu do Japonii :-P
Z bocznymi to bywa roznie, nie ma normy, ze w slabym swietle nie trafi, w dobrym trafi czy jednemu w cieniu trafia. Zalezy od detalu na obiekcie. U mnie boczne jak musze wycelowac w cos "miekkiego" lub pozbawionego mocnego przejscia kontrastu to AF potrafi mielic w nieskonczonosc... Zwlaszcza z wiertarka starych AF (S20)
Przesadzacie.![]()
5d2, 33, X100, 35 f/1.4, 85 f/1.8, 17-40 f/4