Strona 290 z 410 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300340390 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 891 do 2 900 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    nie wiem, czy ktos o tym pisał, nie moge znaleźć - czy np takie podróbki http://allegro.pl/item1101677491_aku...ah_poznan.html

spisuja się sensownie i ładuje w oryginalnej ładowarce?
    kupilem taki wynalazek w komplecie z ładowarką bo oryginalna ich nie obsluguje, po zaladowaniu tej baterii do body mkII nie pokazuje stanu baterii i sygnalizuje uszkodzenie baterii przy wlaczeniu - jednak gdy kliniem "wlacz mimo to" aparat dziala.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

... kupiłem podobny wynalazek, z tym że do 40 D. Aparat ,,widz,,i go normalnie.
    Crop i zoom w jednym stali domku.

Domyślnie

eee tam, narzekacie ^^ mi wszystkie odcienie tenczy wychodza bardzo ladnie ^^ moze cos w profilach macie zle ustawione. oto kilka pstrykow ostrej czerwieni:

lol, przyanjmniej tak mi sie wydaje. moj monitor to taki do kitu LCD acera ktory ma z 15 dead pixeli juz. lol. kolory tez zle wyswietla ale moze juz neidlugo cos lepszego sobie sprawie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    nie ma tutaj edycji postow!? lol, fail. control+C mi cos ostatnio nawala. czas nowa klawiature tez sobie sprawic.
    Ostatnio edytowane przez MastaMarek ; 18-07-2010 o 09:49 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

Hej, jakim obiektywem robiłeś te fotki?

Cytat Zamieszczone przez MastaMarek Zobacz posta
    eee tam, narzekacie ^^ mi wszystkie odcienie tenczy wychodza bardzo ladnie ^^ moze cos w profilach macie zle ustawione. oto kilka pstrykow ostrej czerwieni:

lol, przyanjmniej tak mi sie wydaje. moj monitor to taki do kitu LCD acera ktory ma z 15 dead pixeli juz. lol. kolory tez zle wyswietla ale moze juz neidlugo cos lepszego sobie sprawie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    nie ma tutaj edycji postow!? lol, fail. control+C mi cos ostatnio nawala. czas nowa klawiature tez sobie sprawic.

Coś już napisał

Domyślnie

Mi to wyglada na 50 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adisb Zobacz posta
    Hej, jakim obiektywem robiłeś te fotki?
    hej, do tych zdjec uzylem canon 35mm f 1.4
    Pozdrawiam

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

hehhehe tak myslalem, z takimi szklami to te body nie ma wad
    Canon FF

Pełne uzależnienie

Domyślnie

hmm lamerskie pytanie:
    Czy org ladowarka 5D2 ma w automacie rozladowywanie aku przed ladowaniem?
    W manualu nie doczytalem nic, tak samo nie pisalo nic o zalecanym uzyciu aku w najwiekszym stopniu przed naladowaniem. Czesto mam aku na 20-30% i nie wiem czy je uzywac do konca, czy juz ladowac jak jest mozliwosc.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Nie ma.
    Podłączysz to zaczyna ładować.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    hmm lamerskie pytanie:
    Czy org ladowarka 5D2 ma w automacie rozladowywanie aku przed ladowaniem?
    W manualu nie doczytalem nic, tak samo nie pisalo nic o zalecanym uzyciu aku w najwiekszym stopniu przed naladowaniem. Czesto mam aku na 20-30% i nie wiem czy je uzywac do konca, czy juz ladowac jak jest mozliwosc.
    Nie powinna mieć czegoś takiego.
    Dla baterii litowo-jonowych (litowo-polimerowych) rozładowywanie do końca, żeby naładować jest niezdrowe.
    zdRAWKi
    Fotograf platoniczny

Strona 290 z 410 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300340390 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów