Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa, Lublin

Domyślnie

Witam,
    właśnie wymieniem 7D na 5D2..... nie jestem profesjonalistą nie znam się na tych wszystkich szczegółach nie skupiam się na jednej dziedzinie fotografii – po prostu się dobrze bawię i.... wyraźnie widzę różnice w jakości… szczególnie barw na korzyść 5D2 oczywiście. AF - trochę inny ale nie mam problemów z celnością. AF w 7D robił większe wrażenie i był szybszy, zresztą 7D w ogóle był szybszy. Z pewnością 7D jest bardziej naładowany elektroniką i bajerami co zawsze robi wrażenie ale nie zawsze się przydaje w praktyce w praktyce.

Jestem zadowolony z tej zmiany póki co … pozdrawiam
    Logar4; Canon 5DmII trochę szkła i innych rupieci .

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez logar4 Zobacz posta
    Witam,
    właśnie wymieniem 7D na 5D2..... nie jestem profesjonalistą nie znam się na tych wszystkich szczegółach nie skupiam się na jednej dziedzinie fotografii – po prostu się dobrze bawię i.... wyraźnie widzę różnice w jakości… szczególnie barw na korzyść 5D2 oczywiście.
    [...]
    Jestem zadowolony z tej zmiany póki co … pozdrawiam
    Jejku, jak miło się czyta takie posty. Sorry, że komentuję, ale ja tak zupełnie na serio. Bez narzekania, bez biadolenia. Podpisuję się pod tym oburącz! Ja dodam ze swej strony to, czym mnie ta pucha wciąż rozwala: piękna praca w cieniach. Aż mi się humor poprawił w ten deszczowy poniedziałek :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów