Strona 286 z 410 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296336386 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 851 do 2 860 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Sorry, jeśli było, ale ciężko się przebić przez ten wątek:
    czy boczne punkty i w ogóle AF działają lepiej np. w warunkach studyjnych (bez pilotów) ze wspomaganiem z lampy EX ?

Domyślnie

Ktos to 2.0.7 juz ma? Jakies nowe fuckupy? :]

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SpydeRR Zobacz posta
    Ktos to 2.0.7 juz ma? Jakies nowe fuckupy? :]
    Zainstalowałem ale ja filmów nie kręcę więc różnic nie widzę Nic na razie nie wysiadło. Zdjęcia robi jak robił :-D
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Zainstalowałem ale ja filmów nie kręcę więc różnic nie widzę Nic na razie nie wysiadło. Zdjęcia robi jak robił :-D
    heh to chociaz tyle

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SpydeRR Zobacz posta
    heh to chociaz tyle
    Nooo... też się bałem
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa, Lublin

Domyślnie

Witam,
    właśnie wymieniem 7D na 5D2..... nie jestem profesjonalistą nie znam się na tych wszystkich szczegółach nie skupiam się na jednej dziedzinie fotografii – po prostu się dobrze bawię i.... wyraźnie widzę różnice w jakości… szczególnie barw na korzyść 5D2 oczywiście. AF - trochę inny ale nie mam problemów z celnością. AF w 7D robił większe wrażenie i był szybszy, zresztą 7D w ogóle był szybszy. Z pewnością 7D jest bardziej naładowany elektroniką i bajerami co zawsze robi wrażenie ale nie zawsze się przydaje w praktyce w praktyce.

Jestem zadowolony z tej zmiany póki co … pozdrawiam
    Logar4; Canon 5DmII trochę szkła i innych rupieci .

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez logar4 Zobacz posta
    Witam,
    właśnie wymieniem 7D na 5D2..... nie jestem profesjonalistą nie znam się na tych wszystkich szczegółach nie skupiam się na jednej dziedzinie fotografii – po prostu się dobrze bawię i.... wyraźnie widzę różnice w jakości… szczególnie barw na korzyść 5D2 oczywiście.
    [...]
    Jestem zadowolony z tej zmiany póki co … pozdrawiam
    Jejku, jak miło się czyta takie posty. Sorry, że komentuję, ale ja tak zupełnie na serio. Bez narzekania, bez biadolenia. Podpisuję się pod tym oburącz! Ja dodam ze swej strony to, czym mnie ta pucha wciąż rozwala: piękna praca w cieniach. Aż mi się humor poprawił w ten deszczowy poniedziałek :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

hehehe tez sie zakochalem w tym sprzecie nie chce juz nic innego, w pracy mam nikona d90 i eh co tu duzo mowic aparat spoko ale 5d2 rozwala go obrazkiem bez dwoch zdan
    Canon FF

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Na 5DII przesiadłem się z 450D. Na 450D przesiadłem się z analoga, 2 lata temu. Przez 2 lata nie mogłem przywyknąć do jakości obrazu z cyfry, do tego co widze w wizjerze, do pracy światłomierza, do odwzorowania barw, nawet po zakupie ColorChecker'a i oprofilowaniu aparatu.
    Od 2 tygodni, kiedy patrze na zdjęcia z mojego nowego aparatu, wreszcie czuje się ponownie jakbym oddychał pełna piersią, jakbym wrocił do domu po długiej podróży.
    I wcale nie widzę, tego co tu sie czasem czyta, że niby AF jest problematyczny. Dla mnie jest bardzo dobry. Póki co, nie zawiódł mnie ani razu.

Oddech 'pełną klatą', to coś czego mi długo brakowało.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa, Lublin

Domyślnie

Czy ktoś z was używa matówki z klinem i mikrorastrem z 5D2 ?
    Logar4; Canon 5DmII trochę szkła i innych rupieci .

Strona 286 z 410 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296336386 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów