Strona 261 z 410 PierwszyPierwszy ... 161211251259260261262263271311361 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 601 do 2 610 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Ten egzemplarz, który testowali miałem w rękach.
    To był dramat jeśli chodzi o AF.

Zablokowany

Domyślnie

Czy auto iso dziala w trybie preselecji przyslony albo czasu?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Ten egzemplarz, który testowali miałem w rękach.
    To był dramat jeśli chodzi o AF.
    Hmmm... Wracając do mojej wypowiedzi sprzed kilku dni, odnośnie zakupu 5D2 w sklepie fotojoker. Obsługa sklepu powiedziała, że nie ma problemu jak będę chciał przed zakupem coś nim wcześniej popstrykać. Pytanie - jak w takim sklepie, w dość krótkim czasie (10 minut?) sprawdzić AF? Żeby nie trafić na takiego bubla jak optyczni... ? Byłbym wdzięczny za rady A dwa - powtórka z rozrywki - co poza AF powinienem sprawdzić żeby potem się nie bawić w serwisy?:/

Zablokowany

Domyślnie

Ponawiam pytanie, z tego co udalo mi sie wyczytac to autoiso dziala tylko na zielonym. Dobrze dedukuje?

Domyślnie

Nie jestem na 100% pewien bo sporadycznie używam (jestem w pracy nie mam aparatu), ale działa na Av i Tv do 3200. Nie działa jedynie na M. Natomiast przy filmach działa do 6400. A tak ogólnie jest zielony w 5d2 ? Chyba w domu sprawdzę
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    A tak ogólnie jest zielony w 5d2 ? Chyba w domu sprawdzę
    jest, to w końcu sprzęt amatorski
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    Stare 5d też ma DIGIC 4?
    Chodzi o procesor obsługujący AF. W piątkach jest to osobny dedykowany procesor RISC do obsługi AF i w nowej jest taki sam jak w starej.

BTW: Panowie prześmiewcy i poprawiacze może trochę melisy na uspokojenie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

AF jest ok- za ta cenę nie wsadza wam układu z jedynek 5dmk2 to sprzęt amatorki w cenie sprzętu amatorskiego.
    Robiłem ślub w ciemnym kościele daje rade +85mm, 15mm i 35 mm, na rajdzie była tez piątka tez jest ok tylko trza się nauczyć.

Ogólnie polecam bardziej niż jakieś tam 50d czy 40d bo jakość robi wrażenie chce sie coś szybkiego z dobrym AF kupić trza 1dmk2 już smiagaja po 600 Eu używki u mnie.

aa zapomniałem nie ma ff no cóż takie rzeczy to tylko u nikona lub w erze..

to dobre body i nie ma co narzekać..........

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Co do AF to tak sprawa przesadnie rozdmuchana, bo ludzie mysla, skoro body w tej cenie, to zaraz porownania do jedynek. Ja widze lepsza prace niz w 20D, a czy 20D bylo jakies zle pod tym wzgledem?

Cytat Zamieszczone przez brosna Zobacz posta
    Ponawiam pytanie, z tego co udalo mi sie wyczytac to autoiso dziala tylko na zielonym. Dobrze dedukuje?
    Dziala w kazdym trybie, nawet w M mozesz sobie auto ustawic.

Bywalec Awatar vidocq
    Miasto
    TST

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Co do AF to tak sprawa przesadnie rozdmuchana, bo ludzie mysla, skoro body w tej cenie, to zaraz porownania do jedynek. Ja widze lepsza prace niz w 20D, a czy 20D bylo jakies zle pod tym wzgledem?

Dziala w kazdym trybie, nawet w M mozesz sobie auto ustawic.
    Ustawić możesz tylko co z tego?
    I tak nie działa.
    pozdrawiam, vidocq

Strona 261 z 410 PierwszyPierwszy ... 161211251259260261262263271311361 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów