Strona 196 z 410 PierwszyPierwszy ... 96146186194195196197198206246296 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 951 do 1 960 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Domyślnie

Moja obecna piatka2 na szczescie nie przedstawia soba podobnych wad (grip tez) i wszystko dziala jak nalezy. Ale przed nia mialem egzemplarz, w ktorym najpierw nie chcialo sie podnosic lustro i nie chciala krecic filmow. Pomyslalem, ze cos w menu trzeba ustawic. Ale potem w ciagu kilku minut posypal sie najpierw AF, potem nie dzialalo przegladanie zdjec az w koncu w ogole nie dzialalo NIC... Poszla na wymiane i nowiutki egz dziala bez zarzutu. Poprzednia piatka1 z kolei po pol roku tez miala wade - spust migawki sie zepsul. Pojechala na Zytnia, spust zrobili ale wrocila zepsuta bo sie soft posypal. Pamietam ze sie mocno wkur.... bo znow musiala jechac do serwisu. Ale wrocila z mniejszym bandingiem i czysta matryca i od tego czasu poltora roku mi dobrze sluzyla... Widac w canonie tak juz jest z ta kontrola jakosci - moze w koncu sie obudza, ze juz nie robia jedynych luster pelnoklatkowych.
    śluby, studio - Poznań
    5dmkII, 12-200mm w 5 szklach

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Hmm.. jestem po rozmowie z Żytnią - jak podeślę aparat to sprawdzą w ciągu jednego dnia co jest grane - ale sprawdzę jeszcze ten podgląd GO - bo szczerze mówiąc nie wpadłem na to - z lampą to bym wiedział bo wtedy świeci, a tak to nie widać.. ale zwrócę uwagę na to następnym razem..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Potwierdzam z podglądem głębi, też się na tym przyłapałem, ale przyczyny moga być też oczywiście i inne.
    endutex
    Digart

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

potweirdzam rowniez. Pare razy podglad GO mnie "zaskoczyl".
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Domyślnie

jesli chodzi o to, ze podczas podgladu zdjec nagle sie lcd wylaczam to u mnie bylo podobnie - w koncu zorientowalem sie, ze przypadkiem paluchem wciskam podglad go i lcd gasnie.
    śluby, studio - Poznań

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

powiem wam, ze macie racje ale kurde nie czuć tego wystającego cycka od podglądu GO :> Na weselu trzymam aparat, przeglądam zdjęcia i podgląd fotek mi się wyłącza po czym przyszło zastanowienie nad przyciskiem podglądu GO, aparat w drugą rękę i objaw minął

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

i tu też się dopiszę - że możecie mieć rację - nie żebym do tego dotarł i na pewno wiedział że to było to - ale świadomie/podświadomie ostatnio jakoś go omijałem i nie udało się powtórzyć tego zjawiska.. a bawiłem się w sobotę trochę z lampami błyskowymi i jak się wciśnie ten przycisk to od razu widać bo lampa od razu "świeci" 1s. i ze 3-4 razy niechcący całość odpaliłem - więc da się zupełnie podświadomie to wcisnąć mimo że ten bolec taki wystający jest..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

powinni dac jakas blokade na ten przycisk - ja go baaardzo rzadko uzywam wiec wiecej naprzeszkadza niz pomoze.
    śluby, studio - Poznań

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez furzyk Zobacz posta
    powinni dac jakas blokade na ten przycisk
    ja go używam do blokowania przesłony przy filmach więc cyjanopan odpada

Domyślnie

ale lada dzien wyjdzie soft usprawniajacy filmy wiec mogliby w tym sofcie rowniez uwzglednic wylaczenie przycisku przyslony.
    śluby, studio - Poznań

Strona 196 z 410 PierwszyPierwszy ... 96146186194195196197198206246296 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów