u mnie podobnie, jednak spust w podpiętym gripie wydaje mi sie delikatniejszy i bardziej czuły
u mnie podobnie, jednak spust w podpiętym gripie wydaje mi sie delikatniejszy i bardziej czuły
Canon FF
Mhm.
Dzięki za odpowiedzi - musze kogoś dopaść i porównać.
Przyznam że nie jest to komfortowe - lepiej mi się pstryka ze spustem jak w 50d - zakłądam że są różne a z moim nic sie nie dzieje.
Nic to - ważne ze zdjecia są ok
Pozdrawiam
Łukasz
http://moj-aparat.blogspot.com/
C 5D, Sigma A 24-105 f4; Tokina 100 f2.8 Macro;
C 500n, Flexaret VI, Olympus OM10, Pentax ME, Zorka 4;
nie masz sie co martwic mialem 2 mk2 w lapach i wlasnie bylem na poczatku bardzo zdziwiony....jest miekki i dochodzi do konca bez zadnego oporu...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
oskarkowy w starych 5 z tego co wiem wrzucane byly 2 rodzaje spustow...
W mk2 supst chodzi tak samo w gripie jak i w dwoch puchach ktore mialem w lapach.
Pytanie użytkowe: Jak w nowej piątce przestawić błysk lampy błyskowej na drugą kurtynę? Chodzi o współpracę z 580 EX (bez II).