Pokaż wyniki od 1 611 do 1 620 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Canon nigdy w historii nie wypuścił firmware, który cokolwiek dodawałby do funkcjonalności aparatu, więc i tym razem nie spodziewałbym się że dadzą cokolwiek.
    Pisanie takich petycji jest dla mnie dosyć zabawne, przecież w Canonie nie pracują idioci i bardzo dobrze wiedzą czego oczekują użytkownicy. Paradoksalnie, to że 5D2 nie ma wszystkiego czego sobie życzą autorzy petycji wynika właśnie z tego że Canon zdaje sobie sprawę z faktu że to są rzeczy, których ludzie chcą więc nie można ich dać od razu a trzeba powoli sprzedawać w kolejnych modelach Mk II, IV itd. No ale takie podejście Canona do oczekiwań użytkowników to przecież nic nowego...
    to prawda absolutna:-D. I trochę dziwi mnie w tej petycji fakt położenia takiego nacisku na ficzery, związane z filmowaniem. Tu wyszło szydło z worka :-). Teraz wiemy CO NAJBARDZIEJ zawiodło nabywców, którzy ostrzyli sobie zęby na filmowanie.
    Ja, mając nową piątkę od 4 miesięcy, nakręciłem dwa 1-minutowe filmiki dla sprawdzenia. Nie do tego jest aparat. Tak jak nie do robienia zdjęć jest telefon...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Chyba 3069 (zobacz Menedżer zadań > wydajność).

Żeby nie było całkiem OT, to u mnie pełne Rawy LR2.3 obrabia całkiem szybko.
    Mój system pokazuje 3,5 GB (winda XP).

W LR wszystkie RAWy rzeczywiście przetwarzają się dużo szybciej niż w DPP, ale coś jest na rzeczy - spójrz na linka gietrzy z postu o całowaniu wójta :-D
    tam jest fragment, traktujący o tym, że sRAW mieli się w DPP prawie 3-krotnie dłużej niż duży, pełnowymiarowy RAW...resize zjada sporo informacji..
    Ostatnio edytowane przez ARN ; 13-03-2009 o 11:38 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów