jeżeli tak to pewnie masz rację![]()
jeżeli tak to pewnie masz rację![]()
Panowie jaki jest najnowszy firmware do c5dmk2 bo cos czuje ,ze panowie w sklepie sa albo niedoinformowani albo cos sciemniaja. Dla mnie najnowszy firmware to 1.0.7 i taki mam w puszce.
A moze to ja o czyms nie wiem....
Ostatnio edytowane przez fotobronx ; 18-02-2009 o 14:49
a moze mu sie porabalo bo chyba taki jest najnowszy do starego 5d ?
śluby, studio - Poznań
5dmkII, 12-200mm w 5 szklach
****.... zal dup..... ściska tymi waszymi testami na dekielki cegiełki kfiatki pieski Bóg wie co jeszcze... . Robię zdjecia nową 5 ma swoje wady (np nie mogę w trybie LV robić zdjęć z podłączonymi lampami studyjnymi na kabelku błysk się nie wyzwala albo ja nie wiem jak zrobić żeby działało - jeszcze nie wiem) ale więcej zalet moim zdaniem mniej beznadziejnych testów więcej fotografii ciekawe czy zdjęcie na barycie 50x60 oglądasz z lupą... powiedzenia. Wracam do robienia zdjęć
)))
fotografia nie testy
tak 1.1.1 jest do starego![]()
po przedstawieniu sprawy i wyjasnieniu ,ze to 1.0.7 jest najnowszymam odeslac puche i dostac nowa...no to poczekamy zobaczymy...
CmaBarowa,pisze po raz kolejny ,ze zauwazylem to na normalnych zdj...dotarlo ? Zreszta jak narazie nie trafilem na drugie 5dmk2 z taka wada wiec zluzuj poslad.
Chyba ,ze za nienormalna sytuacje zdj uwazasz np 17-40@17 +1/24+iso800.
Ostatnio edytowane przez fotobronx ; 18-02-2009 o 16:02
a może Tobie się porąbałohttp://web.canon.jp/imaging/eosd/fir.../firmware.html
fotografia nie testy
mialem na mysli to, ze firmware 1.1.1 jest ale do 5d a nie do 5dmk2. I chodzilo mi o to ze porabalo sie gosciowi, ktory koledze udzielil takiej informacji.
Do tego nie uwazam zeby to byl blachy problem bo na takich czasach czesto sie nocne zdjecia robi. Sam lubie pofocic sobie niebo od czasu do czasu - lepiej miec taka mozliwosc niz jej nie miec. Cegielki, kwiatki i pieski to nie wszystko.
Ostatnio edytowane przez furzyk ; 18-02-2009 o 16:39
śluby, studio - Poznań
5dmkII, 12-200mm w 5 szklach
CmaBarowa mialem podobny problem gdy bawilem sie lampami wyzwalanymy przez PC z mojego 40D. Po przeszukanie instrukcji znalazlem rozwiazanie - w trybie Live View chcac wyzwalac nie kanonowskie lampy trzeba ustawic tryb Silent Mode na Disable.
Sorry, ze nie po polsku ale uzywam angielskiego menu i instrukcji.
Wersja firmware'u 1.0.7 to najnowsza z najnowszych. Pierwsze puszki, jakie pojawiły się w PL miały wersję 1.0.6.
Pozdrawiam - hazy
... i nie mam czasu robić zdjęć