Pokaż wyniki od 1 do 10 z 311

Wątek: [Bydgoszcz] Plener?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez venomer Zobacz posta
    ...Ja natomiast kieruje swoje ogłoszenie do bardziej konkretnej grupy, rzekłbym ukierunkowanej.
    Sęk w tym, że żeby iść dalej powinni mieć jakies podstawy. Wg mnie na warsztatach ludzie sobie robią zdjęcia, nawet i fajne, ale będą mieli problem by za chwilę zrobić cos po swojemu, inaczej. Bo nie wiedzą dlaczego światło jest takie, a nie inne, nie wiedza jakimi zasadami sie to kieruje. Dlatego ja zawsze radze - pierw kurs, potem warsztaty i to kilkukrotne.

. Poza Tym nie lubię spędu na takich spotkaniach. I jak będzie trzeba to wytłumaczę i poprowadzę za rękę. Bo jest czas dla wszystkich.
    Warsztaty robię dla 2-3 osób (aktowe dla 2), kurs w Bydzi dla około 5, ale trwa 2 dni. Każdy dowie się tego czego chce, nie są to spędy. Spędy (całkiem sympatyczne) sa w Warszawie czy Katowicach, jak robię je wyjazdowo.

.Kurczę mam smak na te spotkanie z fotokujawiakami. Choć sam nie jestem rodzimym kuj-pomorszczaninem :P
    Zapraszam co środę

Cytat Zamieszczone przez czarny1999 Zobacz posta
    udalo mi sie dotrzec raz w przerwie Swiateczno/Sylwestrowej (na spotkanie fotokujaw) przy okazji wizyty w Bydgoszczy - polecam b. fajna atmosfera i fajni ludzie;
    cieszę się, że ci się podobało. Kolejne, pierwsze spotkanie w tym roku nie było najszczęsliwsze, bo klub był zamkniety
    Cytat Zamieszczone przez czarny1999 Zobacz posta
    ..przy okazji warsztaty u Jacka tez moge z czystym sumieniem polecic - 5h w studio i wiedza, do ktorej sam dochodzil bym pewnie z rok
    Nie wiem co napisać, bo tam liznąłes może z 10% tego co na kursie. Poznałeś ze 3-4 ustawienia świateł, z małymi modyfikacjami. Może to była jakaś zachęta do tego by dalej działac w studiu
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 09-01-2010 o 01:46
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Domyślnie

Informuję, że spotkania fotokujaw się przeniosły ponownie do 7Days Pub na ul. Chodkiewicza i odbywają się w każdą 2-gą i 4-tą środę miesiąca, o godzinie 19.00 Przeważnie pogaduchy trwają do 21.00. Teraz rozplanowujemy sobie plenery na wiosnę - lato, bo jest sporo imprez, część ogólnoforumowa, część nasza fotokujaw i cześć małych prywatnych inicjatyw dla paru osób. Ciężko co niektórym znaleźć wolny weekend
    Zapraszam :-D

Domyślnie

Coś martwy ten wątek.
    Zapraszam na wystawę grupy Fotokujawy, wernisaż w piątek o godzinie 18, wstęp wolny, oczywiście.

http://muzeumfoto.byd.pl/?p=1412

Domyślnie

Tym razem zaproszę na plener
    Za miesiąc, przełom września i października organizujemy sobie plener (z kilkoma modelkami) nad Zalewem Koronowskim. Będą ludziska ze wszystkich systemów (będą nawet średnioformatowce).
    Więcej szczegółów na sąsiednim forum nikona,
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=155993
    uprzedzam by to czytać trzeba być zalogowanym, czyli trzeba się zarejestrować. Jeśli nie przystąpicie do grupy fotokujawy, a jesteście zainteresowani plenerem piszcie tu do mnie na PW.

Domyślnie Odp: [Bydgoszcz] Plener?

Tak przeglądam forum i dziś to znalazłem. Czy jest ktoś Chętny napisać mi na PW , gdzie Bydgoszczy jest dobry plener?

Uprawnienia umieszczania postów