Strona 30 z 32 PierwszyPierwszy ... 202829303132 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 311

Wątek: [Bydgoszcz] Plener?

Domyślnie

Na spotkania Fotokujaw przychodzi parę osób z canona (kondeusz, janmar, bartel, był kiedys micles i jego kolega), nie mamy nic przeciwko większej jeszcze liczbie miłośników tego systemu Będziecie się musieli przemóc także do tolerowania dużej ilości ludzi z pentaxa a może nawet i sony !!! :wink:
    Ten wątek jest chyba odpowiednim miejscem by ogłosić zmianę miejsca spotkań. W końcu nie jestem pewien czy czytacie wątki na Fotokujawach, schowane gdzieś w czeluściach forum nikona. W pubie gdzie do tej pory były spotkania było pod koniec zawsze zbyt głośno. Może to nowe miejsce będzie cichsze? Miejmy nadzieję, że tak.

W następną środę o 19.00 (i potem w każdą kolejną środę) spotkanie będzie więc w TABUBAR ul. Zbożowy Rynek 6 ale wejście od ul. Wiatrakowej!
    http://maps.google.com/maps?f=q&sour...,0.033023&z=16

mozna stawać samochodami wzdłuż ulicy, nie ma zakazu, nie ma opłat.

http://tabubar.com.pl/index.html

Zarezerwowałem tzw basen, tam jest blisko 20 miejsc wokoło dużego stołu, blisko baru. Jest piwo, kawa, cola itp.
    Mam nadzieję, że na inaugurację będzie tłoczno Miejsce dość ciekawe, bo mają gołe ściany i są chętni do wieszania zdjęć. Tylko czy tu ktoś ma jakieś zdjęcia ???
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No proszę, to nawet swój własny wystrój będziemy mieli

Bywalec Awatar czarny1999
    Miasto
    Leicester

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta

W następną środę o 19.00 (i potem w każdą kolejną środę) spotkanie będzie więc.....
    30.12.09 planujecie sie spotkac?
    5d, 5dmkII 580EXII S12-24 f4.5-5.6, C17-40 f4 L, C50 f1.4, C70-200 f4is, C100 f2.0 C300 f4is, C400 f4is DO,
    C28-135is f3.5-5.6, tamrac expredition7, manfrotto 055x proB + 488RC2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny1999 Zobacz posta
    30.12.09 planujecie sie spotkac?
    Byś się zdziwił, ale były pany wspólnego Sylwestra w ośrodku pod Tucholą, gdzie były ostatnio plenery. Sądzę, że 23.12 może spotkania nie zrobimy, ale 30.12 chyba tak. Porozmawiamy o tym na najbliższych spotkaniach.

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Byś się zdziwił, ale były pany wspólnego Sylwestra w ośrodku pod Tucholą, gdzie były ostatnio plenery. Sądzę, że 23.12 może spotkania nie zrobimy, ale 30.12 chyba tak. Porozmawiamy o tym na najbliższych spotkaniach.
    W razie czego mogę się podłączyć?
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Domyślnie

oczywiście. Po to o tym piszę.
    Listy obecności nie tworzymy, nie sprawdzamy kto przyszedł, kto nie. Pełny luz.

Domyślnie

Przypominam, że dziś środa Zapraszam serdecznie na spotkanie. Tabubar, godzina 19.00. Jadąc pod górę Wiatrakową to jest dokładnie tam gdzie się kończy mur, po jakiś 100 m, po lewej ręce.

Domyślnie

Ale tu jest ruch, jak na ul. Marszałkowskiej normalnie.
    Co niektórzy wiedzą, ale inni - nie. Prowadzę kursy fotografii studyjnej, poszukują jeszcze ze dwóch chętnych osób na termin 23/24 stycznia, w Bydgoszczy. Kurs jest odpłatny. Jest tu kto zainteresowany?
    W innych, późniejszych terminach też robię kursy i warsztaty. Zresztą robie je także w Warszawie i Gdańsku.

Domyślnie

Ale tu jest ruch, jak na ul. Marszałkowskiej normalnie.
    Co niektórzy wiedzą, ale inni - nie. Prowadzę kursy fotografii studyjnej, poszukują jeszcze ze dwóch chętnych osób na termin 23/24 stycznia, w Bydgoszczy. Kurs jest odpłatny. Jest tu kto zainteresowany?
    W innych, późniejszych terminach też robię kursy i warsztaty. Zresztą robie je także w Warszawie i Gdańsku.
    Możesz podać na PW szczegóły lub link do strony z info?

Coś już napisał Awatar venomer
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Witam również oferuje kurs fotografi fashion studyjnej/katalogowej dla niewielkiej grupy 2-3 osób. Chętnych zapraszam na PW.

Termin: 30,31 Stycznia

Do dyspozycji Studio, modelka ciuchy i wizaż. Praktyka i teoria.
    Prowadziłem już warsztaty w Warszawie.
    Ostatnio edytowane przez venomer ; 06-01-2010 o 22:50
    Moje skromne portfolio.
    Mój fecebook'owy profil
    ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

Strona 30 z 32 PierwszyPierwszy ... 202829303132 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów