W imieniu mego zespołu i mojej skromnej osoby, zapraszam wszystkich Canonierów z Bydgoszczy i okolic na parapetówę naszego studia fotograficznego, która odbędzie się w najbliższą sobotę, czyli 28 listopada 2009 roku o godzinie 19. Studio mieści się w Fotonie, w biurowcu (wieżowcu), na pierwszym piętrze w tzw. Laboratorium.

Myślę, że będzie na tyle sporo osób, że będzie można kierować się do nas po odgłosach imprezy...

Poza tym, wszyscy goście są zobowiązani do przyjazdu limuzynami, taksówkami, rowerami, ostatecznie piechotnie na imprezę. Jak mi ktoś przyjedzie samochodem bez poważnego uzasadnienia, to normalnie wystawiam taką osobę poza studio .

Jeżeli chodzi o sprawy logistyczne to uprzedzam, że w studiu jest 10 miejsc siedzących (liczba ta prawdopodobnie się zwiększy po opróżnieniu paru butelek z %%%) i jeżeli dla kogoś jest to przeszkodą to trzeba zaopatrzyć się w stołki turystyczne

Organizatorzy stawiają Chipsy i paluszki i jakieś inne zagryzki na stół, wszelkie napoje wyskokowe i wysoko %%% trzeba zorganizować we własnym zakresie.

Jakby ktoś miał jakieś pytania lub sugestie to piszcie w wątku lub na PW.

W razie czego, podaje swój nr tel, gdyby ktoś się zgubił przed Fotonem i nie mógł trafić:

608 32 22 88

Do zobaczenia!