Pokaż wyniki od 1 do 10 z 311

Wątek: [Bydgoszcz] Plener?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Intense
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja tylko jestem zawiedziony poziomem finałowych zdjęć... Było, ze tak powiem, bez szaleństwa... :-/

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mi tam się podobało - najlepsze było to z dziewczynką! Taki ładny kadr i dobrze uchwycona chwila
    .

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Intense Zobacz posta
    Ja tylko jestem zawiedziony poziomem finałowych zdjęć... Było, ze tak powiem, bez szaleństwa... :-/
    Ja nie robiłem zdjęć pod konkurs, bo przyniosłem swoje z domu z myślą że mogą być z domu. Waliłem więc tylko testowe. 15min przed ogłoszeniem wyników okazało się jednak, że tylko foty z warsztatów idą na konkurs, no i już nawet nie mogłem podmienić na te, które zrobiłem dzisiaj. A zrobiłem m. in. takie (także bez rewelacji, ale to były raczej takie shoty od niechcenia/dla zabicia czasu) :

1. Tokina 11-16 2.8 @ 11mm, 2.8

2. Tokina 11-16 2.8 @ 11mm, 2.8

3. Sigma 30 1.4 @ 1.6

4. Sigma 30 1.4 @ 2.2

5. Canon 70-200 2.8 @ 200mm, 2.8

6. Sigma 30 1.4 @ 1.4

7. Sigma 50 1.4 @ 1.4

8. Sigma 50 1.4 @ 1.4

9.Sigma 300 2.8 @ 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ja nie robiłem zdjęć pod konkurs, bo przyniosłem swoje z domu z myślą że mogą być z domu. Waliłem więc tylko testowe. 15min przed ogłoszeniem wyników okazało się jednak, że tylko foty z warsztatów idą na konkurs, no i już nawet nie mogłem podmienić na te, które zrobiłem dzisiaj.
    Na samym początku spotkania mówiono o konkursie i jakie zdjęcia mogą brać udział, mówiono o kategorii portret i inne.
    Dotychczas zresztą też tak było (i zapewne w przyszłości się to nie zmieni). Tylko zdjęcia zrobione tego dnia.
    Ktoś miał zdjęcia z jutrzejszą datą w exifie
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Na samym początku spotkania mówiono o konkursie i jakie zdjęcia mogą brać udział, mówiono o kategorii portret i inne.
    Dotychczas zresztą też tak było (i zapewne w przyszłości się to nie zmieni). Tylko zdjęcia zrobione tego dnia.
    Ktoś miał zdjęcia z jutrzejszą datą w exifie
    No jakbym był na samym początku spotkania to byłoby fajnie Dojechałem 13:15. Na następny raz możnaby zrobić trochę bardziej oficjalnie - jakiś króciutki regulamin przy zdawaniu zdjęcia i tyle. Albo chociaż jeden regulamin wystawiony gdzieś na wierzchu.

Exify to nie problem, bo w końcu od czego jest Exifer albo Photoshop nawet.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Exify to nie problem, bo w końcu od czego jest Exifer albo Photoshop nawet.
    No ale to według Ciebie ktoś by miał szybko go 'podmienić' na swoim lapku żeby zdjęcie było 'z dzisiaj'?
    .

Uprawnienia umieszczania postów