Czesc macie chec 20 wyskoczyc ja mam studia wiec po nich mozemy sie spotkac ok 19.30 koncze to dopiero wtedy moge do Was dolaczycnajlepiej jakby ktos mi jeszcze podal nr kom pozdr
Czesc macie chec 20 wyskoczyc ja mam studia wiec po nich mozemy sie spotkac ok 19.30 koncze to dopiero wtedy moge do Was dolaczycnajlepiej jakby ktos mi jeszcze podal nr kom pozdr
Chęci są zawsze, ale jak widać z realizacją są problemy. Znowu się wszyscy wykruszą. Trzeba wykombinować jakiś fortel żeby ludzie się stawili. Może :
Wpisowe na plener 5zł, w cenie zawiera się darmowe piwo.
Już wszyscy chętni?![]()
Czy musi byc 10 osob mozemy spotkac sie nawet we 2 czy 3? a reszta bedzie zalowalaja moge teraz sie spotkac w sobote lub dopiero 24 stycznia
![]()
Jak na obecną pogodę, to 19:30 to trochę kicha, bo nie dość że będę focił na "śliskim" terenie (mogą nas wypierdzielić) to jeszcze mam błyskać lampą offshoe ze statywu? :P
no lipa troche tak póxno bo z fleszem trzeba by było pstrykać :/