[Bydgoszcz] Plener?
Zwiń
X
-
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
-
Ja też bym poznał w końcu jakiś Canoniarzy, z tego co czytałem na forum nikona, to stolik w Jacku jest zarezerwowany. Ktoś się wybiera?
Komentarz
-
-
Tu je napisane: http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...1&postcount=61
Pub Jack - godz. 19 jutro, czyli w środę.
Komentarz
-
-
Zamiast konkurencyjnym forum ja bym określił - bliźniaczym. Na każdym forum wszyscy tak samo się podniecają nowościami, panuje podobny onanizm sprzętowy, wszyscy podobnie wzdychają do topowego sprzętu, padają podobne pytania: Tamron 17-50 czy N/C 17-55
Pod tym względem nie widzę różnicy, nawet layout for mam identyczny :P
Komentarz
-
Wiem wieem, żartuję tylko. Z resztą - tak się utarło, żeby tworzyć tą granicę między nikonem i canonem :P
Mnie jednak w środę nie będzie - sesja wieczorna...
Komentarz
-
Zamieszczone przez micles Zobacz wpisWiem wieem, żartuję tylko. Z resztą - tak się utarło, żeby tworzyć tą granicę między nikonem i canonem
Komentarz
-
Zamieszczone przez micles Zobacz wpisKto jeszcze mógłby przyjść : EchoX, Graphite, Nalukim, (liczę na ciebie : ) Venomer, ...Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Komentarz
-
Zorganizujcie jakiś weekendowy plenerek bo w ciągu tygodnie przyjezdnym ciężko byłoby się zorganizować chyba, że liczyć na tubylców tylko ;-) .
Osobiście chętnie bym do was zaglądnął.5D +
Komentarz
-
Zamieszczone przez micles Zobacz wpisNie wszyscy chcą zakładać konta na konkurencyjnych forach :P.
Komentarz
-
Zamieszczone przez micles Zobacz wpisNie wszyscy chcą zakładać konta na konkurencyjnych forach :P
Komentarz
-
Komentarz
-
Reasumując - jak już napisał tu mój niezwykle przystojny kolega Kondziu, spotkanie dziś, w pubie Jack na Długiej. Zaczynamy się złazić w okolicach godziny 19.00-20.00. Ze względu na późną porę to typowe pidżamparty, więc proszę o przybycie w stosowym stroju. Osoby, które pojawią się po raz pierwszy, przez 15 minut muszą stać na jednej nodze i na zasadzie mantry powtarzać "bryn bryn dym dym dym" - taka tradycja. W ramach atrakcji przewidziano walki na poduszki (z ołowianym wsadem) i prelekcję Zaziela o tym, jak robią to pszczółki.
Serdecznie zapraszamy.Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Komentarz
-
Zamieszczone przez Michu () Zobacz wpis...mój niezwykle przystojny kolega Kondziu...
Komentarz
Komentarz