To już się epidemia robi, ja odpadam - choroba syna. A szkoda bo mogło być ciekawie.
To już się epidemia robi, ja odpadam - choroba syna. A szkoda bo mogło być ciekawie.
Pozdrawiam Rysiek
Nie to nie. Zawsze zostaje następna sobota![]()
istny pogrom![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Czesc macie chec 20 wyskoczyc ja mam studia wiec po nich mozemy sie spotkac ok 19.30 koncze to dopiero wtedy moge do Was dolaczycnajlepiej jakby ktos mi jeszcze podal nr kom pozdr
Chęci są zawsze, ale jak widać z realizacją są problemy. Znowu się wszyscy wykruszą. Trzeba wykombinować jakiś fortel żeby ludzie się stawili. Może :
Wpisowe na plener 5zł, w cenie zawiera się darmowe piwo.
Już wszyscy chętni?![]()
Czy musi byc 10 osob mozemy spotkac sie nawet we 2 czy 3? a reszta bedzie zalowalaja moge teraz sie spotkac w sobote lub dopiero 24 stycznia
![]()
Jak na obecną pogodę, to 19:30 to trochę kicha, bo nie dość że będę focił na "śliskim" terenie (mogą nas wypierdzielić) to jeszcze mam błyskać lampą offshoe ze statywu? :P
Ale to co wy chcecie robić? Modelki czy architekturę?
ja chetny jestem, niestety najblizszy weekend odpadam, wiec moze cos na 27.12 ustalimy?? zeby kazdy mogl juz sie przygotowac i zaklepac sobie wolne od pracy/rodziny/etcbedzie sie przynajmniej mozna poruszac i troche kilo zrzucic po swiatecznych obfitosciach
![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Tak jak zawsze : mogę. Jak będę zdrowy![]()