urocze :-D
dodatkowo 1, 2, 3 dla mnie bomba :-)
Mistrzostwo!!!! Genialne. Az pytanie: czym zrobiles je?
No jak to, przecież widać.. Andrzej robi Nikonem
No Andrzeju, nie posądzałbym Cię że podpiszesz się takim nickiem..
Nie wpadłem tutaj wcześniej na Twój wątek.. zdjęcia jak zwykle super dobrze dobrane kolorki, jakaś akcja, odpowiednia GO - zawsze z dużą przyjemnością oglądmy z żoną twoje prace.. brakuje jeszcze tu na forum tego z walizką na peronie.. IMHO jest genialne.. ja nie doszedłem jeszcze niestety do takiego etapu zdjęć ale pracuję usilnie wzorując się m.in. na Twoich które z innego forum są mi dobrze znane..
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez arturs ; 30-11-2008 o 18:43 Powód: Automerged Doublepost
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
podskok bym powiedział 35 1.4 (??) też jestem ciekawy
Piękne, córa będzie miała wspaniałości do oglądania i wspominania za ileś tam lat.
mnie się zawsze twoje zdjęcia podobająwidziałam większość już tu i ówdzie....nie pogardzę większą ilościa
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Cieszę się że fotki nie zanudzają jak to często z albumowymi fotkami pociech naszych bywa.
Sam staram się aby choć odrobinę wyrózniały się z miliona innych robionych przez zakochanych rodziców na codzień.
Czasem sie uda, częściej nie. Bo modelka nad wyraz niesforna i nijak sie ustawić nie da.
Ma to jednak tę zaletę że zdjęcia są naturalne, co mam nadzieję widać.
A co do techniki to na przemian Sony i Nikon. Nie pamiętem które czym robione i nie zamierzam sprawdzać nawet, bo uważam że to nie ma znaczenia. Co innego szkła. Tu 85/1.4 i 70-200/2.8. Tam gdzie dziecko nie ucieka z GO staram sie zawsze "stałką" operować, ale tam gdzie sie rusza (czyli przeważnie) szybki zoom staje sie niezbędny.
Jeśli chodzi o fotki "peronowe" to nie dodałem bo to z wakacji więc nienajświerzsze już.
Bardzo fajne zdjęcia. 1 podoba mi się najbardziej![]()
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
super zdjęcia! córka urocza! i bardzo podoba mi sie tez jej płaszczyk ^^
Wow!!!