Jesienna deprecha?
Jesienna deprecha?
ps Gdyby jakiś sympatyczny moderator miał czas to poproszę o zamknięcie już nieużywanego wątku.
Spoko.Watek jest IMHO przemiły i wartościowy jeśli nawet autor nie będzie się w nim pojawiał,[a mam nadzieję że będzie] :-) . może pomóc innym.
Więc z zamykaniem nie śpieszyłbym się.Tak to już jest że to co stworzymy może służyć nie tylko nam.
Nic nie stoi w miejscu ale i nigdy też tak nie jest że w naszym życiu póki żyjemy nie dzieje się nic.
I w Twoim dziać się będzie bo musi.
Córka już na zawsze ma stworzone przez Ciebie piękne "okno" do swojego wyglądu z przed lat i na pewno to doceni.
A życie idzie dalej i jak w nim się zanurzać bez fotografii ? No jak nie fotografować ?...No jak.....
Wątek poczeka......
Ostatnio edytowane przez janmar ; 18-10-2012 o 10:48
Omg, dzięki w życiu tak nie myślałem i nadal sądzę ze sporo w tym przesady, ale dzięki.
Kto wie może jeszcze kiedyś coś pstryknę?
Póki co szkieł już nie mam a puszka czeka na chętnego.
Może zrobię wątek o tym jak robić takie fotki jak moje, bo wierzcie mi, nie ma w tym wielkiej filozofii.
Taki poradnik łopatologiczny dla niezaawansowanych. Kot wie, może komuś się przyda?
Na pewno przyda się niejednemu, więc gdyby Ci się chciało, to super.
To poproszę moderatorów o linka do ewentualnego wątku także tutaj, żebyśmy go nie przeoczyli...![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Przyda się na pewno,[znam jeden Twój z Nikona.].
jak prosi o zamknięcie to zamknijcie i po sprawie
Oj piękne te Twoje foty, mam nadzieję że jeszcze popstrykasz a Twoje 135L, które właśnie do mnie jedzie wymienisz na np. 85L :wink:
Pozdrawiam
A ja mam nadzieję że będziesz robił lepsze zdjęcia niż ja i szkło się nie zmarnuje.
Wymiana na 85L mi nie grozi, no chyba że stwierdzę iż mi nie potrzebna jedna nerka, ale i wówczas nie bardzo miałbym kogo fotografować.
A wątek zrobię tutaj lepszy niż na N.
Jak tylko się trochę ogarnę z pracą.