jeden z najgorszych rocznikow.
totalna papka .. lata 90 to byly zdjecia, teraz zjadanie wlasnego ogona raczej zostalo..
jeden z najgorszych rocznikow.
totalna papka .. lata 90 to byly zdjecia, teraz zjadanie wlasnego ogona raczej zostalo..
Wszyscy panowie powinni podziękować Paence za linki
a co do tegorocznego wydania to niestety zdjęcia nie podobają mi sie zbytnio.
moimi faworytami są wydania 2002 oraz 2006
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Adres znalem kawalek czasu. Jednak, jest to moje osobiste zdanie ale niestety z roku na rok gorzej![]()
Fakt, super skladnia mi wyszla w tym zdaniu :P Poprostu z roku na rok coraz slabiej mi sie Pirelli Calendar podoba![]()
Hehe, próbuje zrozumieć o co w tych zdjęciach idZie...??
Mnie też pomysł na taplające się w błocie modelki w asyscie słoni jakoś nie smakuje...
Do tego te bezsensowne papki-zlepki...ale ciiii....(jeszcze alto coś zwącha![]()
C-F-K - forever
dla mnie pomysl na modelki i slonie i bloto/piach nie jest moze super ale niezly - natomiast pomysly i ich wykonanie w przypadku innych fot to delikatnie mowiac dosc niezrozumiala dla mnie materia (tak naprawde lubie tylko fote z modelka idaca obok slonia) Mozna bylo z tego miejsca i tych modelek naprawde zrobic za-isty STUFF
5dmk2, 85 1.2L, 35 1.4L, 17-40 4.0L, Hasselblad 503cw, mamiya rz67, sekonic, f90x
doyoufeelfree? - www.bagnino.deviantart.com
Poziom już tylko trzyma Hasselblad Masters !!!! bo to co tu widzę jest beznadziejne