Zlatko Tanevski przed (niestety) przegranym meczem z CSKA. (Moscow Sucks) Czy to nie jest 40D ?
Zlatko Tanevski przed (niestety) przegranym meczem z CSKA. (Moscow Sucks) Czy to nie jest 40D ?
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Ni cholery nie rozumiem intencji autora.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Wats0n nie jesteś sam...
Czasem to tak juz jest Panowie... Nie jesteśmy wstanie zrozumieć tematu... ;]
że niby gracz Lecha nie może pozwolić sobie na canona? :P to coś pokroju d40 z tamronem 70-200, może innym tele.
Ale to jest piłkarz. Nie wiedziałem, że te oschłe maszyny do kopania mają w sobie artystyczne dusze.![]()
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Nie mówię że nie mają prawa, tylko się lekko zdziwiłem.
A tak na marginesie: Miły z wejrzenia ten Tanevski. Wygląda na sympatycznego.
Fotoreporter
to błysnąłeś intelektem. Panie obdarz nas większą ilości swoich głębokich przemysleń i sterotypów. Twoi wierni wyznawcy nie mogą się doczekać.
A co do zdjęcia to chyba niepotrzebnie przechylone
Dlaczego tak mnie atakujesz ?
Fotoreporter