Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: 24-70 ceny spadają?

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie 24-70 ceny spadają?

Witam.
    Przymierzam się do tego szkła, bo nic innego uniwersalnego nie ma. Ostatnio ceny jakoś spadają, mimo że dolar drożeje Cena 3559 zł z fakturą VAT w sklepie z gwarancją CP wydaj się być dobra.
    Są jakiś pogłoski o nowej wersji? Coś tam było o wersji z IS, ale nic się nie pojawiło.

Początki nałogu

Domyślnie

U TIPa po cash backu wychodziło nawet 3200 . Najlepszą ofertą jaką mi jeden z forumowiczów buchnął sprzed nosa było 2700 za używane szkło.

Z tymi cenami to jeszcze bym poczekał. Niech się ustabilizuje na rynku globalnym i wtedy będzie można coś powiedzieć.
    Mordo Ty moja !

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszard_ochódzki Zobacz posta
    U TIPa po cash backu wychodziło nawet 3200 . Najlepszą ofertą jaką mi jeden z forumowiczów buchnął sprzed nosa było 2700 za używane szkło.
    Na fakturę? Teraz netto wychodzi już 2917 zł a jak odejmę podatek dochodowy to jeszcze mniej

Początki nałogu

Domyślnie

Powiem tak jeśli będziesz czekał i się długo zastanawiał to będziesz miał za dużo ale. Myślę że cena na fakturke jest zadowalająca a obiektyw świetny.Moja decyzja była szybka i zakupiłem go bez czekania na IS.Bo to czekanie na nowości Canona ostatnio źle wychodzi.
    CANON Laik

Uprawnienia umieszczania postów