Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: [CrazyEyesDogg] Portreciki

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    To akurat widać, bo tylko tam dziewczyny nie Hamletyzują..
    Heh Jak widziałeś resztę fotek to wiesz że było ciekawie
    No baa.. Bardzo lubię Twoją galerię i myslę, że drzemie w Tobie spory potencjał, a dzięki młodemu wiekowi masz szansę i czas, by go mocno rozwinąć..
    Dziękuję za uznanie

ale nie przesadzaj do konca z tym B&W, bo na poczatku Ci nasłodziłem, że ładnie i się teraz przyzwyczaiłeś.. IHMO do wigilii raczej nie pasuje.. gdyby to był wieczór, jakis nastrój, to ok, ale nie tutaj.
    Człowiek wieczorami siedzi, czyta, czyta... Jak przyjdzie okazja to chce wszystkiego spróbować ^^ Co do samego B&W, nie wiem po prostu mi się bardziej podoba (może to przez te kilka filmów z kliszowca ) - tak w ogólę to canon strasznie zimno 'maluje'

tak, wiem, że w pomieszczeniach często się przydaje, ale w sumie do czego? bo raczej nie portretów..
    btw. kita nie miałeś? on przecież daje 28mm na cropie
    Hmmm, no wiesz... Jak się dzieliliśmy np. opłatkiem Sala była taka mała że nie dało rady zrobić ciekawego ujęcia + kosmiczne czasy ładowania lampy (ok. 6sec). Kit strasznie nieostro rysuję (bynajmniej mój, nie wiem jak inny) :/
    Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 22-12-2008 o 01:58
    .

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CrazyEyesDogg Zobacz posta
    Człowiek wieczorami siedzi, czyta, czyta... Jak przyjdzie okazja to chce wszystkiego spróbować ^^
    A co ostatnio czytałeś, że przeszlo to na Twoje zdjęcia?;-) (O forum nie mówię, bo sie nie liczy, a Hamleta sam zauważyłem) Ostatnio wyszła dośc ciekawa książka o fotografii czarno-białej, to sam chce sie skusić.. Ale jak narazie to trzeba przeczytać te, które zostaly + czasopisma:wink:

tak w ogólę to canon strasznie zimno 'maluje' :sad:
    hmm.. a pobawić się w opcjach kolorystycznych, ocieplić WB..

Jak się dzieliliśmy np. opłatkiem :wink: Sala była taka mała..
    ..a jak skonczyliście, to sie powiekszyła?:grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ostatnio wyszła dośc ciekawa książka o fotografii czarno-białej, to sam chce sie skusić.. Ale jak narazie to trzeba przeczytać te, które zostaly + czasopisma:wink:
    Masz może coś w PDFie ciekawego?

hmm.. a pobawić się w opcjach kolorystycznych, ocieplić WB..
    Możesz zdradzić jakąś technikę? Od kilku godzin próbuje pogodzić palety WINDOWS (przeglądarka)/ta co wychodzi od razu z puszki.

Wiesz coś o tym? Chodzi chyba o saturacje, w przypadku wyświetlania fotek przez przeglądarkę zmniejsza się ona

..a jak skonczyliście, to sie powiekszyła?:grin:
    Jak już było po zamiatane to tak :rolleyes: Joke Nie no serio mało miejsca do kadrowania/poruszania się + wąski kąt
    .

Uprawnienia umieszczania postów