Strona 114 z 138 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 131 do 1 140 z 1377

Wątek: 5D Mark II - Filmy

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zdjęcia: Darek Kawka / www.aniqa.pl
    źródło : nasza-klasa.pl

Jak widać - Canon Video dSLR robi karierę w teledyskach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Polecam ciekawy film typu "lustrzanki kontra profesjonalne kamery". Testy oglądają i komentują bosowie z takich firm jak Lucas Film, Panasonic, Fuji...

http://www.zacuto.com/shootout

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pito Zobacz posta
    Workflow postanowilem na probe zrobic w stylu fotograficznym wiec najpierw konwersja do klatek (tga - format bez kompresji), pozniej korekcja koloru w Lightroom (a'la RAW), montaz i dalsza postprodukcja w After Effects w rozdzielczosci PAL'owskiej (z racji tego, ze material musial byc przygotowany pod TVP).
    Ludzie lubią sobie życie komplikować xD
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    Ludzie lubią sobie życie komplikować xD
    Jedni narzekaja ze im godzinie 5 minut film konwertuje a drudzy dłubią pojedyncza klatke godzine zeby 5 minut filmu w tydzien stworzyć
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Bywalec

Domyślnie

Czy mogę prosić o aktualną listę oprogramowania do prostej edycji/konwersji video w wersji dla mac? Kojarzę, że było, ale nie mogę znaleźć. Szukam czegoś co pozwoli na wykadrowanie, odszumienie, wyostrzenie i skonwertowanie do SD (DVD). To co robi iMovie to masakra (znaczne pogorszenie jakości).
    hm...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

FinalCut albo Premiere

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KvM Zobacz posta
    Czy mogę prosić o aktualną listę oprogramowania do prostej edycji/konwersji video w wersji dla mac? Kojarzę, że było, ale nie mogę znaleźć. Szukam czegoś co pozwoli na wykadrowanie, odszumienie, wyostrzenie i skonwertowanie do SD (DVD). To co robi iMovie to masakra (znaczne pogorszenie jakości).
    Nie mam Maca ale tu
    http://fixounet.free.fr/avidemux/
    piszą, że działa na Mac OS X. Avidmux jest darmowy i można zrobić za jego pomocą te rzeczy których oczekujesz.
    Dziwne, że z tańsze programy typu Pinnacle i Premiere Elements nie zostały wydane dla Maca.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Coś już napisał Awatar droog
    Miasto
    kraków

Domyślnie

wrzucam na szybko kiedyś obiecane zabawy w "steady"
    jeszcze dużo ćwiczeń przede mną, także z kompresji filmu

WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czemu uparcie konwertujesz do WMV 640x480?

Coś już napisał Awatar droog
    Miasto
    kraków

Domyślnie

Ziomek, nie wiem... wrzucam w VEGAS opcję pobrania informacji na temat filmu z pliku i tyle... dalej daje render wybieram jakość 3mbps i tyle.. tak mi automat robi, kiedyś ogarnę temat, jak będzie coś konkretnego do złożenia
    WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl

Strona 114 z 138 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów