bardzo fajnie zrobiony filmik
bardzo fajnie zrobiony filmik
Świetne :-D
Masz spory potencjał więc go nie zmarnuj i jak wyżej napisano - kręć jak najwięcej póki widzisz w tym przyjemność. Pozdrawiam i życzę wielu ciekawych scenariuszy.
hazy
... i nie mam czasu robić zdjęć
A ja ciągle mam problem z poprawnym odtwarzaniem, np w KMPlayrze.
Po 2-3 s. film ma zacinkę i później już leci normalnie tylko dźwięk jest przyspieszony względem obrazu o jakieś 10 czy 15 i tak za każdy razem.
Instalowałem już stery itd. ale nic nie pomaga... :/
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Też to miałem. Lekka lipa jak dla mnie, ale cóż.
Bardzo fajne. Nie ma co mamrotać że "pierwsze wypociny"widać sporo włożonej pracy i jest parę ciekawych ujęć. Baw się dalej
![]()
Nie podoba mi się to ostatnie ujęcie na trawniku kiedy gość krzyczy - nienaturalne, jak z taniego polskie serialu na TVP1. I dobór muzyki taki se. Ale na kampanie anty się jeszcze nada![]()
Media Player w ogóle nie odtwarza mi dzwięku :/
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
ale pomysl jak koles bez doswiadczenia z zerowym budzetem , bez zawodowych aktorow, krecac pierwszy film w zyciu ma nakrecic OD RAZU cos lepszego od "tani serial na tvp1" gdzie pracuja ludzie z wieloletnim DOSWIADCZENIEM megasprzetem, megabudzetem, itd itd itd...hahaha
Dla mnie bardzo dobryWidać potencjał - ale koledzy już o tym pisali. Brawo.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...